Hae
Monna Pursiainen

VoimaMinä – Löydä energiasi!

Onko syysväsymys ja voimaton olo sinullekin tuttuja?

Jätä alakulo ja syysväsymys taaksesi, löydä energialähteesi ja lähde kuukauden kestävälle matkalle kohti vahvempaa minääsi!

Maanantaina 3.elokuuta meillä starttasi ilmoittautuminen VoimaMinä-verkkovalmennukseemme.

voimaminaKehittelimme MT Personal Trainingin ja GreenStreetin kanssa yhdessä verkkovalmennuksen, joka on 30 päivän hyvinvointipaketti. Sen tarkoituksena on saada parempi fiilis niin henkisesti kuin fyysisesti ja löytää lisää energiaa. 🙂

Osallistujat tulevat saamaan päivittäin vinkkejä ja tehtäviä liikuntaan, ruokavalioon ja henkiseen hyvinvointiin liittyen. Mukana vinkkejä antamassa on myös muutama inspiroiva ”yllätysvierailija”.

_DSC5753Valmennus tapahtuu verkossa, sitä varten on kehitelty alusta/sivusto ja siellä tapahtuu valmennus kokonaisuudessaan. Tämän lisäksi perustamme Facebook-ryhmän kaikille valmennukseen osallistuville, jossa voi pitää yhteyttä ja jakaa omia fiiliksiä muiden mukana olevien kanssa.
Jokainen valmennettava vaikuttaa täysin itse siihen millaista ja mitä liikuntaa harrastaa, me annamme erilaisia vinkkejä ja tehtäviä sinne tänne. Yksilöllisiä ohjeita ei siis tässä valmenuksessa tule. Tämä valmennus on kokonaisvaltainen hyvinvointipaketti, joka antaa hyviä neuvoja parempaan fiilikseen ja energisempään oloon. 🙂

_DSC5864Valmennuksen kolme johtotähteä:

– Henkinen hyvinvointi ja itseluottamus
– Fyysinen hyvinvointi ja liikunta/harjoittelu
– Terveellinen, monipuolinen ja ravintorikas ruokavalio

Valmennuksessa tarjoamme runsaasti erilaisia vinkkejä miten tulisi syödä, jotta energiatasot kasvaisi ja elimistö saisi riittävästi  laadukasta ja ravintorikasta ruokaa.
Valmennuksessa emme tule antamaan yksilöllisiä ruokavalioita.

_DSC5826Valmennus tulee tarjoamaan myös henkisen kasvun tehtäviä, joiden suorittamisen jälkeen tulet löytämään sisäisen VoimaMinäsi. Epämukavuusalueella käyminen ja siitä saatava voima ja rohkeus luottaa omiin kykyihin vahvistaa itseluottamusta ja uskallusta kokeilla haastaviakin tehtäviä ja omia rajojaan.

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tätä linkkiä!

Ensimmäisen viikon ajan tarjoamme ilmoittautumisen Early bird – hintaan: 39€. (ovh.49€)

Valmennus alkaa 1.9.2015! 🙂

***

Aurinkoa päivään! 🙂

13 kommenttia

  1. Hannah kirjoitti:

    Onko tähän alkamispäivä tiedossa vai enkö vain huomaa sitä tässä ilmoituksessa?

  2. henna kirjoitti:

    hei! sopisiko tämä valmennus 13 vuotiaalle? koska tytölleni tuumaa tulla syksyisin vähän masennusta ja vähäenergitön olo joten arvelisin että ruokavalion muuttaminen vois auttaa:) olisi kiva jos tämä voisi toimia:)

  3. Henna.orjala@hotmail.fi kirjoitti:

    Voi että:) tosi kiva:)

  4. Jaana kirjoitti:

    Hei Monna!
    Onnistuuko valmennus myös ilman Facebookkiin kirjautumista? Entäpä sopiiko valmennus jo viisikymppiselle ?

  5. Niina kirjoitti:

    Hei! Olisi mukavaa osallistua mutta tuo ”osta nyt” linkki tuolla campwiren sivulla ei toimi, tai ainakaan en saa sitä puhelimella auki.

  6. Taru kirjoitti:

    Harmi, Danske Bank ei toimi nyt kun on viime hetket early bird-hintaan! Onneksi on myös S-tili, joten mukaan pääsin kuitenkin 🙂

Vastaa