Hae
Monna Pursiainen

Toiset tykkää muhkummasta.

Kauneus on katsojan silmissä. 

Kuulostaa varmasti tutulta sanonnalta. Vai mitä?
Mutta se on niin totta. Nyt haluan vähän pureutua siihen. Ja nimenomaan tällä kertaa vain siihen ulkoiseen kauneuteen. (Siitä sisäisestä kauneudesta kun pälätän täällä varmaan kyllästymiseen asti.. 😉 😀 )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joku tykkää tummista ja toinen vaaleista. Joku kolmas siltä väliltä tai kaikista yht’aikaa. Toiset tykkää muhkummasta, toiset vähän vähemmän muhkusta. Toiset tykkää isosta, toiset pienestä.
Mielipideasiat on sellaisia, että niistä ei saisi mielestäni soittaa suutaan tai ainakaan tapella siitä kumpi on oikeassa. Mielipiteen saa ja pitääkin kertoa, mutta pitäisi hyväksyä ettei kaikki ole samaa mieltä. Ei myöskään ulkonäköön liittyvissä asioissa.

Peppu on pop ja se on ollut sitä jo jonkin aikaa. Mutta ei kaikki tykkää pyöreästä pepusta. Joku tykkää pienemmästä pepusta, niin itsellä kuin jollakin toisella. Olen itsekin sortunut siihen vouhotukseen, että pyöreä pystypeppu on se paras peppu. Mutta ei se niin mene. Tai se voi olla omasta mielestäni niin. Mutta se ei ole mikään maailmojen totuus. Juuri mun silmiin naisten peput joissa on muotoa on älyttömän hyvännäköisiä, myös omasta pepustani tykkään nykyään enemmän kun siinä on vähän pyöreyttä. Mutta kaikki naiset eivät halua pyöreää peppua, eikä kaikki miehetkään sellaisesta tykkää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jonkun mielestä luonnollisuus on parasta mitä tietää ulkonäköön liittyvissä seikoissa. Ei hiusväriä, ei meikkiä. Ei ripsipidennyksiä, ei rakennekynsiä. Luomua varpaista päälakeen. Jonkun toisen mielestä on ihan jees ehostaa omaa ulkonäköään meikillä, hiusväreillä, ripsipidennyksillä ja rakennekynsillä. Aika pieniä ehostuksiahan ne oikeasti on, jos ihan ilman sen suurempia höyryjä asiaa mietitään.
Mä olen ihan koukussa ripsipidennyksiin. Myönnän. Tykkään, että ne tuo ryhtiä mun kasvoille ja olen pirteämmän näköinen kun ne on kuosissa. En kuitenkaan ajattele, että jokaisella naisella pitäisi sellaiset olla. Mielestäni moni nainen, jolla ei ole jumalaisen pitkiä tekoripsiä on todella kauniita.

Sitten on asia nimeltään tissit. Tissit tuntuu aiheuttavan mölyä peppujen kanssa yhtä paljon jollei hetkittäin jopa enemmän.
Jokunen aika sitten joku tähtönen kirjoitti blogissaan, että isot tissit sen olla pitää ja kaikki muu on ihan turhaa. Siihen sitten sieppi jos toinen kirjoitti omia vastineitaan. Saatoin itsekin kirjoittaa.. 😉 Nyt vouhotusta taitaa aiheuttaa ihanan Eevin tissit. Ajatelkaa, ihan oikeasti konkreettisesti! Yhden ihanan neidon tissit puhuttaa ihan iltapäivälehdissä asti. Mutta toisaalta, puhutaan mielummin rintojen leikkauksesta kuin vaikkapa hallituksen leikkauksista.. 😉

Tämä on tiukka aihe, on tissimiehiä ja on peppumiehiä. On naisia, jotka haluavat isommat rinnat ja sitten naisia, jotka haluavat pienentää omansa. Itse kuuluin tähän jälkimmäiseen porukkaan monia vuosia. Kunnes tulin sinuiksi omien tissieni kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta mitä näillä kaikilla asioilla on oikeastaan merkitystä? Jos ihminen voi huonosti henkisesti ja sisältäpäin ei kumpua yhtään kauneutta, voiko ripsipidennykset tai silikonirinnat tehdä ihmisen kauniiksi? Mielestäni ei.
Ne voi parantaa sitä sisältä kumpuavaa kauneutta, ne voi tuoda itsevarmuutta lisää. Ne voi tuoda naiselle naiseuden, mutta kauneutta ne ei itsessään tuo. (ja nythän tää juttu meni kuitenkin tän sisäisen kauneuden pariin..)

On ne pakarat sitten kuinka muhkeat ja pyöreät tahansa, rinnat kuinka kauniit pieninä tai isoina, kynnet laitettuna ja ripsetkin tiptop – niin näyttääkö nainen sitten kauniilta automaattisesti? Ei näytä.
Kyllä se, että kantaa itsensä ylpeydellä ja hymyilee aidosti takaa varmasti kauniimman naisen – niillä silikoneilla tai ilman. <3
 

Vai mitä te ootte mieltä?

ripset

Omat ripseni käyn huoltamassa super ihanalla ja kauniilla Anniinalla, Beauty Anniinassa.
Suosittelen häntä ihan 110%!! Ja nyt ennen pikkujoulukautta kannattaakin käydä ripset pistämässä kuosiin, ennen kuin alkaa kauheet ruuhkat. 

7 kommenttia

  1. Maarit kirjoitti:

    Nii. Sillee se on että jos itses hyvin kannat niin väliäkö sillä onko isot vai pienet tissit tai persaus. Henkilökohtaisesti olisin valmis koska tahansa ottamaan ne D-kupin tissit mutta en niiden ylimäärästen +25 kilojen kanssa ? hinta oli maksettava timmimmästä kropasta sitten tissien menetyksellä mutta oon mä terveempi, ilosempi ja onnellisempi. Ja kai ne tissit sitte tallinnasta vois hakee mutta olisinko sitte ilosempi ja onnellisempi? Tuskin arkielämässä. Mutta pikkujouluaikaan pikkumustassa ehkä. Tai sitte en ??

  2. leila kirjoitti:

    Asiasta ihan viidenteen, mitä kulmaväriä käytät nykyään? Näyttää vaaleammalta, mitä joskus aiemmin oli.
    Muistanko oikein, että kävit jossain kulmien meikkaus-opastuksessa? Oliko se hyvä?
    Kiitos hyvästä blogista!

    • Monna kirjoitti:

      Käytän Lumenen sellaista ”duo”-settiä. 🙂 Ehkä ne näyttää nyt vaaleammilta kun on niin tummat hiukset.
      Kävin joskus joo juurikin Lumenen kulmakarvabaarissa. Ja kyllä siitä oli hyötyä.

  3. heidi kirjoitti:

    Kiitos ihanista ja kannustavista postauksista joita pitkään olen jo saanut täältä lukea. Sulla on myös erityisen rehti ja vilpitön olemus videoklippien perusteella! :-). Minun on vain pakko olla hieman erimieltä tuosta sanonnasta että kauneus on katsojan silmissä..ei ei ei.(ja ulkoista tarkoitan tälläkertaa) Totta tiettyyn pisteeseen. Mutta karu totuus on se, että on olemassa myös rumia ihmisiä. Niitä on harvassa mutta niitä todella on.. On tieteellisesti ihan todettu miten symmetriaa lähellä olevat kasvot miellyttävät ihmisen silmää. Valitettavasti esim. mulla on juuri sellaiset kasvot, jotka ovat hyvin normaalista poikkeavat. Ja se,että vaikka kuinka jumppaan ja pumppaan en voi muuttaa sitä millään tavoin. Siksi välillä huokaisen syvään ja haluaisin niin monelle sanoa miten kauniita he ovat <3 ja se että miettii implanttien laittoa tai botoxia.. miksi ei ?? Jos sen itse kokee oloa ja ulkonäköä parantavan! Mitä hiton väärää siinä on, tottakai varovainen kannattaa olla. Jos minun kasvot botoxilla/täyteaineilla paranis voisin laittaa sitä vaikka 5 kiloa 😀 mutta tiedostan sen,että se ei minun tapauksessa vie asiaa mihinkään suuntaan.

    • Monna kirjoitti:

      Oih. 🙁 Jotenkin kuulostaa lohduttomalta tämä. En oikein osaa sanoa mitään. Mutta ehkä olet sinut asian kanssa, ainakin se huokuisi kommentistasi. Ja ehkä sinun sisäinen kauneus loistaa sitten vielä vahvemmin! 🙂

  4. Niina kirjoitti:

    Niinhän se menee, toiset tykkää äidistä tioset tyttärestä. 🙂 Mielestäni ulkonäköön liittyvistä mielipideasioista on hölmöä kiistellä, jokaisella on omat mieltymyksensä jotka voivat poiketa hyvinkin paljon muiden mieltymyksistä.

    Ainut asia mikä tässä ulkonäköasiassa aiheuttaa mielestäni ristiriitaa on se, että moni bloggaaja vannoo sisäisen kauneuden nimeen ja että jokainen kelpaa sellaisena kuin on ja sitten itseltä löytyy implanttia tai muuta kauneusleikkausta. Ok, jokainenhan saa ehostaa itseään miten haluaa eikä se ole minulta pois! Mietin vain millaisen kuvan tällainen antaa esimerkiksi teini-ikäisille, jotka voivat muutenkin olla epävarmoja itsestään ja omasta kehostaan.

Vastaa