Hae
Monna Pursiainen

Herkkupallerot! (maidoton + viljaton)

Tein pääsiäisenä super herkullisia palleroita, pääsiäismunien korvikkeeksi. 🙂 Tuli nimittäin syötyä Kindereistä Mignon-muniin ihan huolella neljän päivän aikana. Nämä olivat kivaa vaihtelua! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herkkupalleroihin tarvitset:

  • 3 rkl raakakaakaojauhe (tilaa TÄSTÄ)
  • 1,5 rkl toco (tilaa TÄSTÄ)
  • 1 rkl kookossokeri (tilaa TÄSTÄ)
  • 1,5 rkl lucuma (tilaa TÄSTÄ)
  • 1,5 rkl kookoshiutale (tilaa TÄSTÄ)
  • 1 rkl mantelijauho (tilaa TÄSTÄ)
  • 2 rkl kookosöljy (tilaa TÄSTÄ)
  • koristeeksi mustia mulpereita (tilaa TÄSTÄ) ja kookoslastuja (tilaa TÄSTÄ)

Kun tilaat Foodinilta, muista Foodinin lukijoilleni tarjoama alekoodi MT ja saat -10% alennusta tuotteista! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sekoita kaikki kuivat raaka-aineet keskenään. Nappaa sitten kookosöljyä kaksi ruokalusikallista ja sulata se. Kaada sulanut kookosöljy kuivan aineksen sekaan ja tee aineista tasaista ”mössöä”.

Pyörittele palloja muotteihin (tai vaikka suoraan lautaselle) ja paina pallojen päälle muutama mulperimarja ja kookoslastuja.

Pistä pallerot tekeytymään jääkaappin noin tunniksi. Sitten ei muuta kun herkuttelemaan! <3

***

Täytyy muuten sanoa, että tuo mantelijauho oli ensimmäistä kertaa kokeilussa ja se oli kyllä aivan super ihanan tuntuista ja makuista. Sitä tulen käyttämään erilaisissa leivontahommissa useastikin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

* Postauksen raaka-aineet saatu yhteistyössä Foodinin kanssa.

Vastaa