Hae
Monna Pursiainen

HighRoller käyttöön ja paikat kuntoon!

* Kaupallinen yhteistyö: HighRoller

rullailu_pohje

Lihashuolto – asia, joka jää niin monella niin vähäiseksi. Myös itselläni monta vuotta, mutta nyt viimeisen vuoden aikana on parannusta tapahtunut. Rullailu on ollut mulle pelastus. Mutta nyt pääsin tutustumaan myös HighRollerin käyttöön ja itse asiassa voin kyllä sanoa, että tämä on mielestäni astetta vielä parempi kuin se ”lattia”rulla.

Varsinkin nyt näin isomahaisena on tosi helppo rullailla tämän kanssa, kun ei tarvitse könytä lattialla. Mahahan se vain olisi tiellä. 😀
Myös hieromiskovuuden säätäminen on mielestäni helpompaa tällä, koska koko kehonpaino ei ole sen rullattavan alueen päällä.

HihgRoller

Olen rullaillut tällä nyt pääasiassa jalkojani, etureisiä, takareisiä, pohkeita, sisäreisiä, pakaroita. Mutta myös yläkroppaa saa hierottua todella hyvin. Rintalihas, hauis ja ojentaja on esim. erittäin helppoja hierottavia. Tässä pari esimerkkivideota:

HighRoller valittiin vuonna 2015 vuoden liikuntatuotteeksi, enkä kyllä yhtään ihmettele! Rullailu on asia, jota jokaisen treenaavan ihmisen olisi hyvä harrastaa. Itse tykkään tehdä lihashuoltoa ns. yhdistelmähoidolla. Eli ensin rullailen puolisen tuntia kroppaa läpi ja avaan kireitä lihaskalvoja, sen jälkeen venyttelen vielä puolisen tuntia päälle ja sen jälkeen onkin kyllä niin hyvä fiilis koko kropassa.

etureisi_rullailu

Lihashuollon tärkeyttä ei pitäisi oikeasti kenenkään vähätellä. Mitä paremmin lihaksia huoltaa treenien välissä, sitä paremmin myös treenit sujuvat ja kehitystä tapahtuu. Ja tämä on ihan fakta! 🙂

HighRollerilla on nyt avattu verkkokauppa ja saankin ilolla ilmoittaa, että
koodilla MONNAHR saatte 29.5 asti tehdyistä tilauksista -10% alennusta! 🙂
Verkkokauppa löytyy TÄSTÄ klikkaamalla!

monnatreenaa

Vastaa