Hae
Monna Pursiainen

BookBeat – erilainen lukukokemus

* Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

BookBeat

Rakastan lukemista! Niin rakastaa myös mieheni. Meillä on kotona kirjahylly niin täynnä kirjoja, että pitää varmasti pian hankkia toinen hylly viereen. Olen ollut jotenkin vanhanaikainen siinä, että olen ajatellut tähän asti kirjojen lukemisen täytyvän olla konkreettista ”kirja kädessä” -lukemista. Nyt kuitenkin sain mahdollisuuden testata BookBeat -palvelua ja olen myyty!

Latasin BookBeat -appin kännykkääni ja aloin heti selaamaan, että mitäs kaikkea sieltä löytyy. Sieltä löytyi todella todella paljon kirjoja, niin uutuuksia kuin vanhempiakin kirjoja. Myös lastenkirjoja. Löysin sieltä heti Jari Sillanpään Paljaana -kirjan ja olin innoissani. Olin jo aiemmin ajatellut, että sen kirjan haluan lukea. Siispä latasin sen heti luettavaksi. Latasin heti myös toisen kirjan, Anneli Auerin Murhalesken muistelmat.

collage

Päätin, että Anneli Auerin kirjan kuuntelen äänikirjana. En ole IKINÄ kuunnellut äänikirjaa ja se oli siksikin mielenkiintoinen idea. Kaiken lisäksi äänikirjan äänenä (lukijana) on itse Anneli Auer.
Ennakkoluuloni äänikirjan kuuntelemisesta osoittautui pian turhaksi, sillä näistä kahdesta kirjasta ensimmäisenä luin nimenomaan äänikirjana Anneli Auerin kirjan. Jari Sillanpään kirja on jäänytkin vähemmälle, koska se ei ole äänikirjana. Mutta se onkin nyt lukulistalla.

Äitiyslomalla ollessa, kun aika on välillä käynyt vähän pitkäksi, on äänikirjan kuuntelu ollut ihana tapa rentoutua ja mennä hetkeksi ihan muihin maailmoihin. Olen huomannut, että äänikirjaa kuunnellessani uppoudun kirjaan ihan täysin. Äänikirjassa on vielä sekin hyvä puoli ollut raskausaikana, että kun ei pidä pitää käsissä mitään. Varsinkin maatessa, kun käteni on puutuneet, on ollut ihana helpotus vain kuunnella kirjaa.

BookBeat_2

BookBeatissa voi lukea ja kuunnella 16,90€ kuukausimaksulla niin monta kirjaa kuin haluaa. Itse aion jatkaa BookBeat -tilausta tämän kuukauden kokeilujakson jälkeenkin. Sillä tuo hinta on mielestäni aika edullinen siitä, että saa lukea ja kuunnella niin monta kirjaa kuin kuukaudessa vain ehtii. 😉

Olen myös aika varma, että kuuntelen kirjoja tulevaisuudessa myös mm. vaunulenkeillä. Latasin myös Muumi-kirjan: Taikatalvi. 🙂 Sitä on ollut aika hauska kuunnella, kun on halunnut jotain ihan tosi leppoisaa ja ajatukset tästä hetkestä poisvievää kuunneltavaa. Sitä kuunnellessa on jopa tullut vähän lapsuus mieleen ja iltasadut.

Tässä muutamia muita jo valmiiksi tsekkaamiani kirjoja BookBeatista, jotka kiinnostaa:

kirjat

Meillä tosiaan kun kirjahylly on jo niin täynnä kirjoja, että uusia ei mahdu – olen ollut senkin vuoksi ihan innoissani tästä palvelusta. Ei tarvitse ostaa jokaista kirjaa konkreettisesti hyllyyn, koska harvassa on kuitenkin ne kirjat joita tulee luettua kahta tai kolmea kertaa uudestaan.

***

TÄSTÄ LINKISTÄ saatte koodilla: monnatreenaa 30 vuorokautta ilmaista lukuaikaa!! 🙂
Koodi on voimassa 31.1.2017 saakka!
HUOM!! Kun painat tuota linkkiä rekisteröitymissivuille, näkyy aluksi, että kokeilujakso on vain 14 päivää, mutta kun täyttää tiedot ja menee eteenpäin, tulee näkyviin oikea tieto, että ilmainen kokeilujakso on voimassa kuukauden. 

BookBeat_3

***

Ihania lukuhetkiä kaikille! <3

Monna

4 kommenttia

  1. Milla kirjoitti:

    Jes tosi hyvän kuuloinen palvelu! Ja edullinen! Ärsyttää, kun e-kirjat itsessään on yleensä kalliimpia kuin tavalliset ja ne olisivat niin käteviä matkalle mukaan puhelimessa 🙂 Kivaa kun tuo koodi toimii tammikuun loppuun saakka, ollaan menossa silloin jenkkeihin ja pitkälle lennolle kaivataan lukemista, muttei painoa mukaan 😀 Toimiikohan nuo e-kirjat ilman nettiyhteyttä?

    • Monna kirjoitti:

      Joo, tää on kyllä ihan huippu! 🙂
      Niitä äänikirjoja (ja e-kirjoja) pystyy lataamaan sieltä palvelusta. Luulisin, että se vois olla juurikin kikka tohon nettiyhteyttömään käyttöön. 🙂

  2. ilari kirjoitti:

    häh etkö kuunellu skidinäkään äänikirjoi meitsin suosikkei oli ehottomasta mio poikani mio ja krokotiilimies :).

    kyl toi teksti näytti sellaselta et itte pysyttelen ihan paperi kirjoissa ne vie tunnelmaan ja tietokoneen tapittaminen on jotenkin väsyttävämpää tai ei jaksa niin pitkiä tekstei lukee koneelta rakastan ittekin lueskella kirjoi paljon pääse hyvilel aika matkoille mut tuon kuvan perusteella tuost teksitä ei syttynänyt mut noita kuuntelu kirjoi kyl vois kokeilla.

    • Monna kirjoitti:

      Oi, oon mä lapsena kuunnellu niitä satukirjoja. 🙂 ”käännä sivua”.. 😀
      Mutta siis ehdottomasti äänikirjat täällä BookBeatissa se juttu! Mutta tässä postauksessa olevan kuvan perusteella ei oikein saa kyllä siitä tekstin selkeydestä selvää. 🙂 Valokuvassa se näyttää paljon haaleammalta mitä oikeasti on. Kannattaa tutustua, kun ilmainen on kuukauden ajan!

Vastaa