Hae
Monna Pursiainen

Herkullista suklaata!

Suklaa on herkkua,
sillä voi piristää serkkua.
Se kaikki murheet poistaa voi,
kun se suussa sulavoi.
Jos tekee mieli hyvää,
vedä henkeä syvää.
Ota suklaata pala,
se on parempaa kuin kala.

Yhdessä vaiheessa tein todella usein raakasuklaata. Tai no siis usein ja usein, mutta noin kerran viikossa. Olen kokeillut aika monen valmistajan raakasuklaan valmistuspaketteja ja ihan vilpittömästi voin sanoa, että Foodinin paketti on kyllä oikeasti maistuvin ja herkullisin mielestäni. Nyt heillä on tullut vielä yksi aikamoinen uudistus tuohon pakettiin!

Nimittäin nyt paketissa on mukana kaksi silikonista suklaamuottia!! Mielestäni tämä on ihan älyttömän hieno juttu! Sillä aiemmin suklaat on joutunut tekemään joko itse erikseen ostamille muoteille tai sitten joihinkin pikkukippoihin. Nyt nämä suklaamuotit tulevat paketin mukana ja se on kyllä makeeta!

Tein sunnuntaina meille tuon paketillisen suklaata ja nyt on pakastimessa sitten kipollinen sydänsuklaita valmiina. Niitä voi sieltä napsia vaikka yhden päivässä. 😉 Tällä paketilla suklaan tekeminen on kyllä niin helppoa, että ei oikeastaan enää helpommaksi voi mennä. Kattilaan vettä kiehumaan ja sitten päälle muovikippo, jossa sulattaa tuo massa. Jos kipossa on vielä kaatonokka, voi sitten sulaneen suklaamassan kaataa suoraan muotteihin ja päälle ripotella marja-mixin marjat tai tehdä ihan naturellina osa, kuten itse tein.

Pistin suklaat puoleksi tunniksi pakkaseen ja sitten kyllä tuli maisteltua muutama.. 😀 Ja ai että, kyllä ne taas maistui ihan todella hyvältä.

Raakasuklaata voi pitää jonkinlaisena ”terveystuotteena”, tietysti rajansa kaikella – ei sitäkään voi syödä kilotolkulla päivittäin. Mutta olen kuullut, että esim. yksi suklaapala aamuisin, saa päivän käynnistymään ihanasti. Foodinin raakasuklaa sisältää mm. kalsiumia ja runsaasti magnesiumia, rautaa sekä sinkkiä. Raakakaakaon sisältämät kivennäisaineet auttavat kehoa mm. voiman- ja energiantuotannossa, tehostavat hapen kuljetusta elimistössä, edistää immuunijärjestelmän toimintaa, tukevat veren muodostusta, vahvistavat lihastoimintaa ja auttavat kehoa energiankäytössä.

Latinalaiselta nimeltään “theobroma cacao” on tunnettu jo vuosisatojen ajan jumalten ruokana ja se onkin on ollut arvostettu raaka-aine jo vuosisatojen ajan alkuperäiskansojen keskuudessa. Tarinan mukaan muinaiset Maya-intiaanit arvostivat raakakaakaota niin korkealle, että kastoivat sillä jopa lapsensa!

Nyt saan ilokseni tarjota teille sunnuntaihin 26.helmikuuta asti -20% alennusta Foodinin tuotteista! Koodilla monna20 saatte siis alennusta kaikista tuotteista sunnuntaihin asti!

Ja sitten vielä lopuksi, saan arpoa yhden raakasuklaan valmistuspaketin (arvo 24,95€) teille lukijoilleni! <3
Osallistu arvontaan kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboksiin:
Mitä raakasuklaa sinulle on ja minkä ikäinen olet?

Arvonta päättyy lauantaina 25.2 klo 18!
Voittajan kerron sunnuntaina blogissa.

* Raakasuklaan valmistuspaketi saatu yhteistyössä Foodinin kanssa.

140 kommenttia

  1. MiLu kirjoitti:

    Raakasuklaa on tälle 37 vuotiaalle treenaavalle äidille harvinaista herkkua

  2. Elina kirjoitti:

    Olen tehnyt raakasuklaata nuutaman kerran juurilin tuollaisen valmispaketin avulla. Siitä tulee aina ihan superhyvää, ja bonus on ettei suklaalevyllistä todellakaan voi vetää kerralla! 😀 raakasuklaa on mulle siis terveellisempi vaihtoehto jonka kanssa ei tule vedettyä niin helposti övereitä. Olen 24v

  3. Paula kirjoitti:

    Raakasuklaa on 34-vuotiaalle minulle mielenkiintoinen, mutta toistaiseksi harvinainen vieras.

  4. riina kirjoitti:

    Raakasuklaa on minulle ylivoimainen ykkönen; tavalliseen suklaaseen en ole koskenut sitten raakasuklaan maistamisen jälkeen.
    Terkuin 24-vuotias (viisi päivää ja 25v.)

  5. Jaaana kirjoitti:

    Raakasuklaa on itselleni terveellinen, sallittu herkku arkipäivän spesiaalihetkiin <3
    Terkuin, 30v suklaaholisti 😉 <3

  6. Jenni kirjoitti:

    28v Herkkusyöpön se vähän terveellisempi vaihtoehto 😀

  7. Emmal kirjoitti:

    Olen 14v, en ole koskaan maistanut raakasuklaata mutta olen siitä kuullut kaikkea hyvää! Haluaisin todellakin joskus maistaa! 🙂

  8. Tiitu kirjoitti:

    Kolmekymppinen kolmen lapsen äiti ei ole vielä päässyt maistamaan raakasuklaata. Menisi kyllä heti testiin ?

  9. Elli kirjoitti:

    Raakasuklaa tuottaa minulle mielihyvää, eikä kamalaa sokerikrapulaa. Sitä voi ottaa palasen hyvällä omallatunnolla! T: 16 vuotias naisenalku 🙂

  10. Anniina kirjoitti:

    Parempi valinta jolla haluan hemmotella itseäni silloin tällöin<3 22v.

  11. Maija kirjoitti:

    Raakasuklaa on minulle, 25 -vuotiaalle naiselle, päivittäinen himon kohde jonka mielelläni täytänkin joko raakasuklaisella smoothiella, suklaisella kakulla tai ihan raakasuklaakonvehdilla <3

  12. jiip kirjoitti:

    Raakasuklaa on minulle tuntematon alue. Paljon olen niistä lukenut ja kuullut, mutten ole edes yhtä patukkaa ostanut itselle! Nyt ois oiva tilaisuus päästä kokeilee onko se raakasuklaa niin hyvää kuin mitä on hehkutettu!

    pst. ikä oli 27v

  13. Milja kirjoitti:

    En oo koskaan maistanu raakasuklaata (paitsi raakakakussa) joten en osaa sanoa että mitä raakasuklaa mulle on 😀 oon 17-vuotias.

  14. Katariina kirjoitti:

    Raakasuklaa on mulle nautinto (mielelle ihan erilailla kuin normisuklaa) <3 t. Parikymppinen

  15. Omppu kirjoitti:

    Raakasuklaa antaa kivasti energiaa ennen treeniä,olen huomannut sen piristävän vaikutuksen. Nyt näin 27-vuotiaana 5,5kk ikäisen vauvan äitinä lisäenergia olisi kyllä todella tarpeen, terveisin hulinatko. 😀

  16. Julia kirjoitti:

    Raakasuklaa on itselleni uusi tuttavuus jota kerran olen maistanut, ja heti rakastunut.

    Terkuin 22v

  17. Kristiina kirjoitti:

    3kk ikäisen vauvan sokerikoukusta vierottuvalle äiskälle (25v) arjen herkkuhetkien toivo ja pelastus, täysin uus tuttavuus 🙂

  18. Mira kirjoitti:

    Raakasuklaa on arjen harvinainen herkku 29 vuotiaalle 🙂

  19. Sini kirjoitti:

    Tälle 26-vuotilaalle pienen tytön äidille raakasuklaa on ihana piristysruiske aamuihin kahvin seuraksi. ❤

  20. Emilia kirjoitti:

    Raakasuklaa pala on pieni herkku kahvin kanssa iltapäivällä 🙂 olen 21.

  21. Johanna kirjoitti:

    Sallittu herkku 36-v äidille, joka ollut ilman karkkia kohta 2v. Kelpaa myös lapsille (9 ja 11v). Kysyvät saako karkkipäivälle raakasuklaata – no saa tietenkin.

  22. Maiju kirjoitti:

    Raakasuklaa on 26-vuotiaalle tuoreelle äidille sallittu herkku 🙂

  23. niina kirjoitti:

    Mulle raakasuklaa on herkkupäivien ja hemmotteluhetkien pieni lisä 🙂 ikää 18 vuotta.

  24. Tanja kirjoitti:

    Raakasuklaa on minulle oiva tavallisen suklaan korvike, josta saa hyvää energiaa arkeen ja treeneihin. Maistuu etenkin kahvin kanssa nautiskellen 🙂 Terkuin 31-vuotias, 1,5-vuotiaan tytöntyllerön äiti.

  25. Jenu kirjoitti:

    Paljon olen lukenut ja kuullut mutta ikinä en ole vielä itse raakasuklaata maistanut! 😀 24v.

  26. Maija kirjoitti:

    Tutustuin raakasuklaaseen muutama vuosi sitten, nyt olen 29-vuotias. Raakasuklaa on taloudessamme harvinainen, mutta erittäin pidetty tuote! Herkullinen välipala ja jälkiruoka joka samalla on myös todellinen vitamiinipommi!

  27. Hanna kirjoitti:

    Olen 23 vuotias ja minulle raakasuklaa on melko uusi juttu. Monesti olen eri firmojen raakasuklaan tekopaketteja katsellut mutten ole raaskinut ostaa. Kokeilla haluaisin siis kovasti!:)

  28. Sara kirjoitti:

    Ihan muutaman kerran olen raakasuklaata maistanut eli harvinaista herkkua mulle 🙂 -26v mama

  29. Sofia kirjoitti:

    Herkkua, joskin harvinaista, tällaiselle 22 vuotiaalle köyhälle opiskelijalle :’D

  30. Minttu kirjoitti:

    Raakasuklaa on minulle harvinaista herkkua, ja tapa totutella suklaan puhtaaseen makuun!
    21-vuotias kirjoittelee 🙂
    -Minttu

  31. Susanna kirjoitti:

    30v. kolmen lapsen äiti joka yrittää kovasti elää terveellisesti, niin raakasuklaa on sellanen herkku jonka itselleni sallin 🙂

  32. HeidiS kirjoitti:

    Raakasuklaa on nautinto niin kropalle kuin mielellekkin ? älyttömän hyvää!
    T. 17-vee

  33. Heidi kirjoitti:

    37 v raaakasuklaa on arjen luksusta. Pienellä paikkakunnalla välillä vaikea saada…?

  34. Tiia kirjoitti:

    Olen pian kolmikymppinen ja haluaisin opetella syömään tätä terveellisempää suklaata ☺

  35. Julia kirjoitti:

    Täällä 29-vuotias kolmen lapsen äiti, entinen suklaaholisti. Nykyään normisuklaalevyt jää syömättä, ei tee edes mieli kun on niin paljon parempaakin suklaata olemassa 🙂

  36. HannaK. kirjoitti:

    Raakasuklaa on itselle superherkkua, mitä pitäisi tehdä useammin! Se on naurettavan helppoa, mutta ei ole kuitenkaan montaa kertaa vielä tullut tehtyä, pitää skarpata. Oon 22.

  37. Pami kirjoitti:

    Raakasuklaa on herkku jota jaksan tehdä aivan liian harvoin. Terv. 27v.

  38. r kirjoitti:

    Itsetehty raakasuklaa on niin herkkua! Tykkään suklaan intensiivisestä, vahvasta mausta enkä kaipaa makeutusta lainkaan. Lempparikombo on kahvi-raakasuklaa, jossa aavistus suolaa korostamassa suklaan syvää makua.
    Ikää löytyy 28

  39. susa kirjoitti:

    Raakasuklaa = lempiherkkuni, joka boostaa oloa ja sulaa suuhun. Maistuu parhaimmalta pe-iltaisin työvkon jälkeen kun vkl on edessä ja olo on raukea.

  40. Krista kirjoitti:

    Olen Foodinin raakasuklaata muistanut ja ai että mitä herkkua ? oon pitkään miettinyt, että ois kiva kokeilla tehdä itse raakasuklaata mutta ajatus on kaatunut siihen, etten ole jaksanut miettiä, mihin ne tekisin. Nyt on pakko kyllä kokeilla kun saa muotitkin mukana ? 23v.

  41. Elina kirjoitti:

    22 vuotta juuri täytin ja pitkään kärsinyt vatsavaivoista. Nyt ratkaisu löytyi ja samalla ruokavalioni muuttui täysin, joten olisi kiva päästä kokeilemaan raakasuklaata kun kaikki sokerilliset herkut on kielletty.. ?

  42. Hilkka kirjoitti:

    olen kerran tehnyt itse raakasuklaata alusta asti, mutta se ei oikein onnistunut, joten kokemusta hyvästä itsetehdystä raakasuklaasta ei ole. sen sijaan raakasuklaa patukat ovat todella hyviä, kumpa niitä raskisi ostaa useammin! mielenkiinnolla testaisin valmista tuotepakettia raakasuklaan tekemiseen 🙂 23 v.

  43. Raakasuklaa on kirjoitti:

    19 vuotias tyttö, joka rakastaa suklaata. Erityisesti raakasuklaata. Raakasuklaa on parhaimmillaan naturelina, jossa on vähän suolakiteitä pinnalla. Mutta minä en ymmärrä lausetta ”yksi raakasuklaa pala riittää” 😉
    . Hyvin tehty raakasuklaa vie kielen mennessään.

  44. Jonsu kirjoitti:

    Raakasuklaa on aivan loistava herkkupäivän pelastaja! Sitä ei tee mieli syödä niin paljon kuin tavis suklaata, koska makeanhimo katoaa pienestä määrästä. Omatunto pysyy myös puhtaampana, eikä energiatasot laske yllättäen päivän aikana! Terkuin 21-v ”ärsyttävä työkaveri, joka ei palaverinkaan jälkeen syö pullaa” 😉

  45. Jannika kirjoitti:

    Raakasuklaa olisi mainio lahja parhaalle ystävälleni! Ja 22v sokeririippuvainen voisi tietenkin kanssa itse maistaa, muutaman varmistaakseni laadun 😉

  46. Jonnaajon kirjoitti:

    Raakasuklaa on tälle 29-vuotiaalle sosiaaliselle kaupunkilaiserakolle mahtava herkku, täydellinen korvike tavallisille maitosuklaille ja parhaimmillaan jopa pesee kaikki ”tavissuklaat”. Ennen olin kova tekemään/ostamaan raakasuklaita ja leikittelemään resepteillä. Nyt kuitenkin opinnot venyneet sen verran, että niiden loppumiseen saakka on tyydyttävä hieman edullisempiin vaihtoehtoihin 😀

  47. Heli kirjoitti:

    Moikka 🙂

    Täällä vastailee 29-vuotias nainen 🙂 Raakasuklaa on mulle pieni pala taivasta, kahvikuppi ja paripalaa saa hyvin irtautumaan arjen kiireestä ja viemään ajatukset pois työstä ja muista ajatuksista. On ihanaa Viikonloppuisin pysähtyä ja nauttia muutama pala katsellen nättiä aurinkoista ilmaa. Musta raakasuklaa korvaa helposti makean nälän ja on helppo herkku mitä aina löytyy kotoa 🙂
    Ihanaa kevättä! 🙂

  48. Tuikku kirjoitti:

    Raakasuklaa on mulle 34-vuotiaalle äipälle ihana ja rauhallinen päivän herkkuhetki kahvin kanssa, kun 2-vuotias vipeltäjäni simahtaa päikkäreille.

  49. Annie kirjoitti:

    Raakasuklaa on jossain muodossa päivittäisessä käytössä, ihan loistotuote! Tykkään tehdä itse, välillä ostan myös valmiita ? 34 v

  50. Jonna kirjoitti:

    Raakasuklaa on täysin kokematon vielä tälle 24-vuotiaalle hieman tuhdimmalle neidille.. Jos tuosta pitäisin niin olisi varmasti terveellistä alkaa korvaamaan sillä tavallista suklaata, jota kuluu kyllä ihan liikaa 🙁

  51. Henna kirjoitti:

    Mulle raakasuklaa on tullut tutuksi viime vuonna, jolloin maistoin sitä ekan kerran. Nykyään syön sitä iltaisin muutaman palan, jos mieli tekee. Vielä koskaan en ole itse valmistanut raakasuklaata, joten olisi kiva voittaa tässä arvonnassa. Ikää minulla on 22 vuotta 🙂

  52. Saara kirjoitti:

    18-vuotiaan arkiherkku!! <3

  53. Noora kirjoitti:

    Raakasuklaa on minulle rauhallisten ja hiljaisten aamujen kahviherkku, kun kohta 4kk ikäinen poika on vielä unten mailla. Aamut on parhaita! Terkuin 28 vuotias mamma 🙂

  54. Hannele kirjoitti:

    Pian jo 27 v suuri suklaan ystävä ja vieläkin tää paljon puhuttu herkku testaamatta. ?

  55. Päivi kirjoitti:

    Tykkään raakasuklaan täyteläisestä mausta. En ole koskaan tehnyt itse,vaikka monesti olen aikonut ja kavereille olen ostellut raakasuklaan valmistuspaketteja lahjaksi. Itselle en ole raskinut ostaa? Joskus ostan raakasuklaata kaupasta,mutta onhan se niin kallista, ettei monesti raski. Olen 31v.

  56. Jomppu, 23v kirjoitti:

    Heips! Mä olen kuullut raakasuklaasta, mutten ole koskaan saanut tilaisuutta maistella sitä. En kyllä tiedä, löytyisikö minulta vaadittavaa tahdonvoimaa syödä sitä vain pala päivässä, jos sitä olisi paketillinen jääkaapissa 😀 mutta ainakin se olisi terveellisempi vaihtoehto kuin normi suklaa, jota tulee välillä popsittua melko tiuhaan.
    Näin 7.5kk tytön äitinä sitä on itsekin alkanut vähitellen kiinnittämään huomiota siihen, mitä syö, jotta voi sitten aikanaan olla hyvänä esimerkkinä ja tehdä terveellisempiä valintoja. Ehkä raakasuklaa voisi olla yksi niistä? 🙂

  57. Maria M kirjoitti:

    Raakasuklaa on mulle täysin uusi tuttavuus. Terkuin 27vuotias 2 lapsen äiti ?

  58. Jonna Korhonen kirjoitti:

    24v ja raakasuklaa on minulle hyvällä omatunnolla nautittua herkkua!

  59. Tiina kirjoitti:

    Raakasuklaa on nyt vasta tullut mun elämään mukaan! 🙂 ja ikää 26v.

  60. Essi kirjoitti:

    Ikää on 30 vuotta ja kerran oon päässyt maistamaan raakasuklaata siskolta, mutta monesti selaillut et pitäis tilata tuota testiin ???

  61. Johanna kirjoitti:

    Raakasuklaa on itselleni ravintorikas nautinto, joka esimerkiksi tuo ihanaa lisävivahdetta kahvihetkeen ja smoothiebowliin <3

    – 26-vuotias raakasuklaafani

  62. Nooruska kirjoitti:

    Raakasuklaa voisi olla pelastus sokerikoukusta irrottautumiseen. Olen 28v.

  63. Juhanna kirjoitti:

    Pakko myöntää, etten ole ikinä maistanut itse tehtyä raakasuklaata, siksi olisikin kiva kokeilla tätä pakettia 🙂
    Olen 23 -vuotias.

  64. Heidi kirjoitti:

    Se on ihana herkku, mitä tulee kyllä tehtyä ihan liian harvoin!
    Terv. 33v 🙂

  65. Meliina kirjoitti:

    Raakasuklaa on mulle ihana, terveellisempi vaihtoehto herkuttelu ja hemmotteluhetkiin! Olen 22 v. 🙂

  66. Virpi T. kirjoitti:

    En ole koskaan tehnyt raakasuklaata. Ois kyllä kiva päästä kokeilemaan ? Muutamia raakasuklaita olen kyllä maistellut. Hyviä ovat olleet. Olen pian 30 vuotta täyttävä naikkonen ?

  67. Hm kirjoitti:

    Kallis herkku näin 32v. mammalomalaiselle.

  68. tiina kirjoitti:

    Minulle raakasuklaa on vielä täysin vieras tuttavuus. Toki olen kuullut siitä, mutta vielä näin 39-vuotiaana en ole sitä maistanut, vaikka suklaa muuten hyvin maistuukin 🙂

  69. Paula Typpö kirjoitti:

    Yhden kerran olen ostanut minttusuklaan makuisen raakasuklaapatukan. Se oli kyllä aika ”kuivaa ja murenevaa”, ei kyllä vakuuttanut minua. Ajattelin että silloin harvoin kun/jos ostan suklaata niin ostan ihan tavallista jotain tummaa suklaata jos raakasuklaa ei tämän kummempaa ole. Olisiko tämä laatu parempaa??
    Terveisin 30-vuotias liikunnallinen nainen ja 4lapsen äiti.

  70. Jenni kirjoitti:

    Suklaa on aina suklaata naiselle 😉 nams! Ikää olis 30-v.

  71. Tiina kirjoitti:

    Uusi intohimo! Sokeriton elämä onnistuu helposti raakasuklaan avulla ja saa leivontahimot tyydytettyä. ☀️ 25v.

  72. Sylvia kirjoitti:

    Täällä 23v nuori äiti kaipaa suklaata joka päivä mutta kun ei voi syödä herkkuja niin usein niin onneksi on raakasuklaata. Yleensä riittää että syö yhden palan raakasuklaata niin sillä saa himon pois! Ja on kyllä hyvän makuista 🙂

  73. Jenna kirjoitti:

    Raakasuklaa on arkipäivän hemmotteluhetki tälle 29-vuotiaalle äidille 🙂

  74. Taru / Wannabe Juoksija -blogi kirjoitti:

    Uusi tuttavuus ja 32v. :).

  75. Mari kirjoitti:

    Raakasuklaa mulle on ihan vieras. Ei niinkään uus juttu, mutta en oo vain ikinä ainekseen perehtynyt muutakun pukinpakettiin läheisille muutaman paketin ostaneena. 🙂 Olen 30-vuotias.

  76. Mariem kirjoitti:

    Raakasuklaa on mielestäni parasta kaakaona 😀 Toinen kiva tapa on vanukkaat! Olen 30v ja tyytyväinen 😀

  77. sinii kirjoitti:

    Muutaman kerran olen maistanut, kertaakaan en itse valmistanut. Pikkusisko 15v on kovasti halunnut päästä valmistelemaan raakasuklaata, hänet siis ottaisin apuriksi;)

    Terveisin 22v Sini

  78. mips kirjoitti:

    Joka iltainen herkkuhetki! Olen 26.

  79. Heidi Liimatainen kirjoitti:

    Olen 26v. ja raakasuklaata olen muutaman kerran tehnyt itse tai vaihtoehtoisesti ostanut valmista. Niin hyvää! 🙂

  80. Siljae kirjoitti:

    Raakasuklaa on mulle vielä täysin uusi tuttavauus. 25v nainen.

  81. irmeli.nieminen(at)hotmail.com kirjoitti:

    Viiden päivän päästä 56-vuotiaalle minulle raakasuklaa on täysin tuntematon ja uusi tuttavuus.

  82. JelenaMarjatta kirjoitti:

    Olen 19-vuotias. Olen karttanut raakasuklaata ajatellen sen olevan niin paljon kalliimpaa. Tämä setti olisi ihana! Kuapasta ostettu raakasuklaa onkin varmasti kalliimpaa kuin perus maitosuklaalevy, mutta onhan raakasuklaa nyt paljon paremman makuista – puhumattaan sen terveydestä verrattuna maitosuklaaseen! 😛

  83. sarppa kirjoitti:

    22 vuotialle opiskelijalle kallista harvinaista herkkua

  84. Iira kirjoitti:

    Raakasuklaa meinaa mulle jotain tärkeää hetkeä. Ollaan tehty yhdessä raakasuklaata äitienpäiväksi, jouluna ja vastikään tein ystävänpäiväksi tätä herkkua jaettavaksi. Raakasuklaa tarkoittaa jaettua iloa.

  85. Ninnni kirjoitti:

    Raakasuklaa on mulle 24 vuotiaalle sallittu herkku varsinkin nyt kun yritän katkaista herkkukierrettä loppuraskauden jäljiltä joka jäi hyvin pahasti päälle näin vauvelin synnyttyä 😀

  86. Elli kirjoitti:

    Terveellisempää herkuttelua tälle 23-vuotiaalle 🙂

  87. Elina kirjoitti:

    Raakasuklaa on minulle se vähän terveellisempi, mutta silti maukas herkku 🙂 Itse en ole sitä kuitenkaan vielä koskaan tehnyt. Ikää löytyy 23v 🙂

  88. Moona kirjoitti:

    24-vuotiaalle raakasuklaa on arjen luksusta josta ei tarvitse soimata itseään!

  89. Sari kirjoitti:

    Terveellinen vaihtoehto herkutteluun 🙂 20v

  90. Laura kirjoitti:

    Jotain, mitä haluaisin kokeilla 😉 olen 28-vuotias.

  91. Mira kirjoitti:

    18 v ja raakasuklaa on minulle pieni herkkuhetki arjen keskelle 🙂

  92. E kirjoitti:

    Raakasuklaa on parasta suklaata ikinä ja ihana piristys iltapäiväteen kanssa, kun tulee arjen riennoista nuutuneena kotiin. Ikää on 29 vuotta.

  93. JSL kirjoitti:

    Myös mulle raakasuklaa on suhteellisen uusi tuttavuus. 30v nainen täällä huutelee.

  94. Jenna kirjoitti:

    Minulle raakasuklaa on uusi tuttavuus. Koskaan ei ole tullut maistettua, mutta mielenkiintoa kyllä löytyisi. Terv. 23-vuotias vauvan äiti

  95. Annika kirjoitti:

    Olen 24-vuotias ja raakasuklaa on minulle harvinainen mutta sitäkin ofotetumpi herkku! 🙂

  96. Ripsu kirjoitti:

    Raakasuklaa on minulle joka aamuinen herkku, nappaan pari palaa suklaata suuhun suoraan aamulenkin jälkeen. Ikää minulla on 40 vuotta ja olen ihan mahdoton herkkusuu 🙂

  97. Jenni kirjoitti:

    Kohta 30-vuotias nainen. Tämän vuoden lupaus on olla syömättä karkkia, mutta raakasuklaat on sallittuja! Ja nam, tykkään niistä! Vielä kun oppisi tekemään niitä itse.

  98. Rosalia kirjoitti:

    Tälle 22v tytölle se on terveellisempi herkku, jota saa nautiskellen syödä!

  99. Pirkko kirjoitti:

    Raakasuklaa on itselle uusi juttu, sillä en ole sitä aiemmin maistanut. Olen 19-vuotias

  100. Laura H kirjoitti:

    28-vuotiaaksi olen ehtinyt elää, mutta raakasuklaata ei ole tullut ikinä maistettua! Tämän postauksen innoittamana päätin, että tätä täytyy vihdoin kokeilla.

  101. Hanna kirjoitti:

    Olen 24-vuotias ja en ole vielä päässyt raakasuklaata nauttimaan, mutta olen foodinilta tilaillut raakakaakojauhetta ja siihen olen rakastunut ?

  102. Enni Öfverberg kirjoitti:

    Raakasuklaa on minulle tuntematon. Nyt olisi loistava tilaisuus siihen tutustua. 🙂 Ikäähän on kertynyt sen 28vuotta..

  103. Enni kirjoitti:

    Raakasuklaa on minulle tuntematon. Nyt olisi loistava tilaisuus siihen tutustua. 🙂 Ikäähän on kertynyt sen 28vuotta..

  104. Jonna kirjoitti:

    32- vuotias raakasuklaan ystävä ? Maitosuklaan syönnin olen lopettanut kokonaan .

  105. Nora kirjoitti:

    Nam, ihania kuvia!! Raakasuklaa on minulle terveellistä herkuttelua, jota uskaltaa nauttia paremmalla omatunnolla 🙂 23-vuotiaana on jo oppinut arvostamaan kehoaan niin paljon, että sille haluaa tarjota mahdollisimman terveellisiä vaihtoehtoja!

  106. Marika kirjoitti:

    Raakasuklaa on useista yrityksistäni huolimatta jäänyt ”kypsän”suklaan varjoon 🙁 Haluan silti yrittää elvyttää orastavaa suhdettamme ja hylätä sinisten kääreiden aikaansaaman hetken hurman. Haluan kumppanin joka tekee minulle hyvää 😉 t; Marika 37v.

  107. Liisi kirjoitti:

    En ole ikinä maistanut raakasuklaata. Olen 27-vuotias. ?

  108. Tinde kirjoitti:

    Uusi tuttavuus. ? Ja ikää 30v.

  109. Sarkku kirjoitti:

    Harvinainen herkku, muutamia kertoja olen maistellut kyllä sitä kun on ollut tarjolla. Olen 32-vuotias.

  110. Heli kirjoitti:

    Raakasuklaata olen kerran muistanut ja Ai että tykkäsin. Suunnitelmissa on ollut koittaa tehdä itsekin, vaan vielä se on suunnittelu asteelle tällä 25v. mammalla jäänyt 🙂

  111. Hanna kirjoitti:

    Raakasuklaa on minulle terveellinen herkku. T. 39vee.

  112. Erika kirjoitti:

    Raakasuklaa on mulle täysin uusi juttu, en olekkaan sitä vielä päässyt maistamaan! 20v nuori nainen

  113. Ulla kirjoitti:

    Olen 21-vuotias, jolle raakasuklaa kuuluu niihin terveellisiin herkkuihin! 🙂

  114. Nyjen kirjoitti:

    Koko perheen herkku <3 Tarjoan mielelläni tätä herkkua myös pojalleni ja mieskin kyllä oppii tykkäämään, kunhan tarpeeksi kauan tarjoaa 🙂 Olen 32v.

  115. Paula89 kirjoitti:

    Raakasuklaa on minulle sallittu terveellisempi herkku. Kovasti koetan päästä eroon perus fazereista sun muista huonommista vaihtoehdoista. Olen 27v.

  116. Ansku kirjoitti:

    Olen tehnyt useastikin raakasuklaata, mutta aika niukilla ainesosilla (esim. pelkkä kookosöljy+raakakaakaojauhe+makeutus), joten olisi ihana päästä kokeilemaan valmista pakettia 🙂 21 -vuotias herkuttelija täällä!

  117. Henu kirjoitti:

    22-vuotiaalle treenaavalle, tulevalle lastentarhanopettajalle uusi ulottuvuus – ei ole tullut kokeiltua vielä 🙂

  118. HannaM kirjoitti:

    Ihanaa arjen luksusta! <3

  119. Saara kirjoitti:

    Raakasuklaa on tälle 25-vuotiaalle harvinainen herkku, jota haluaisin itse kokeilla valmistaa (josko siitä sitten tulisi ei-niin-harvinainen!).

  120. Jenni kirjoitti:

    Raakasuklaa on terveellisen ja liikunnallisen elämän sallittu herkku, jota nautitaan rennosti viikonloppuna iltaisin. Olen 25v.

  121. Paula kirjoitti:

    En suklaasta juuri välitä, mutta I love me-messuilta löysin syksyllä raakasuklaat ja se herkku kyllä maistuu! Terkuin 27v kuusiviikkoisen suloisen pojan äiti <3

  122. Veera kirjoitti:

    Raakasuklaa, pieni suuri nautinto, tykkään enemmän kuin perussuklaasta. 🙂 T. Kohta 25v.

  123. Sarkku kirjoitti:

    Raakasuklaa on elämän eliksiiriä ja tekee arjestasta tähtihetkiä, hmmmm..
    Iloisin terveisin, kolmen pienen lapsen äiti ja 36 vee(mieli aina 25 vee) 😉

  124. Mira kirjoitti:

    Raakasuklaa on mulle vielä melko harvinaista herkkua. Muutaman kerran oon ostanut. Olis kiva valmistaa myös itse! Oon 19 v 🙂

  125. Elisa kirjoitti:

    Nyt olisi tilaisuus päästä kokeilemaan raakasuklaata. Täällä fazerin sininen nr1. Eli terveellisempi vaihtoehto ei olis pahitteeksi… 🙂

  126. Hanne kirjoitti:

    Tälle 30 v äidille raakasuklaa on parasta herkkua ehdottomasti!

  127. anna s. kirjoitti:

    Raakasuklaa on ihanaa herkkua 29-vuotiaalle 🙂

  128. Hanna kirjoitti:

    Pakko kai myöntää, että tämä 31-vuotias ei ole koskaan maistanut raakasuklaata! 😀 hieman nolottaakin.. se on minulle siis täysin uusi tuttavuus ja olisi ihana päästä kokeilemaan raakasuklaan tekoa itse 🙂

  129. Rosita kirjoitti:

    Olen muutaman kerran maistanut raakasuklaata ja nyt kun sain kirjan jossa on hyviä ohjeita niin pitäisi ehdottomasti hankkia ne aineksetkin. Ikää löytyy 28 vuotta 🙂

  130. suski kirjoitti:

    En ole vielä koskaan syönyt,vaikkakin paljon olen kuullut ?32- vuotias olen?

  131. Jenni Huurinainen kirjoitti:

    Raakasuklaa on vähän sellainen ikuinen kakkonen: vielä en ole löytänyt raakasuklaata, joka maullaan peittoaisi tavallisen suklaan. Olen 32-vuotias.

  132. sinitu kirjoitti:

    22 vuotiaalle raakasuklaa on terveellisempi vaihtoehto ihanasta nautinnosta 😉

  133. Mirkkuli kirjoitti:

    Terveellisenä herkkuna kutsun raakasuklaata! Se sisältää kaiiikkea elimistölle tärkeitä aineosia ja tekovaiheessa voi lisätä sekaan vaikka mitä<3 Olen 24 vuotias ja raakasuklaan löysin elämääni 3 vuotta sitten 🙂

  134. Hiisukas kirjoitti:

    Jotain, mikä kiinnostaa ja mihin haluaisin kovasti tutustua! Monesti olen kuullut ja lukenut, mutten ole vielä maistanut. Ikäni on 37 v.

  135. Nora kirjoitti:

    Herkkusuulle vaihtoehto josta ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa.Nainen 27v.

  136. Miltsu kirjoitti:

    Raakasuklaa on minulle vielä hieman tuntematon. 26v. 🙂

  137. Jenna kirjoitti:

    Ikää 27v ja raakasuklaa on tuttu kyllä käsitteenä, mutta omaan suuhun ei ole vielä päätynyt. Ehkä nyt? 🙂

  138. Marjo kirjoitti:

    Olen 37 vuotta ja jossakin välissä tein useinkin raakasuklaata, nyt on jäänyt unholaan. Tarkoitus aloittaa uudestaan suklaan teko.

  139. RS kirjoitti:

    Minulle, 33-vuotiaalle, raakasuklaa on pala terveellisempää suklaataivasta<3

  140. Elina kirjoitti:

    Raakasuklaa on minulle itseni ja läheisteni hemmottelua niin arjessa kuin juhlassa. Olen 26 -vuotias ☺

Vastaa