Hae
Monna Pursiainen

Niin herkkua, että oksat pois!

Kaupallinen yhteistö: Lohilo

Vaikka kesällä (ja muutenkin) oon sitä mieltä, että pieni herkuttelu ei oo pahaksi kellekään, niin silti mua vetää puoleensa ajatus, että joku herkku on ns. ”sallittu” ja se parempi vaihtoehto. Vaikka välillä menee herkuttelun suhteen vähän ”överiks”, niin mielummin herkuista tulis hyvä mieli eikä ähky ja pahaolo. Jos vertaa Lohilon jäätelöitä normaaliin jäätelöön, on Lohiloissa vähemmän sokeria, vähemmän rasvaa ja myös enemmän proteiinia ja sen huomaa myös olossa jäätelöhetken jälkeen.

Meillä on ollut Tuukan kanssa varmaan nyt viitisen vuotta yks herkkupäivä viikossa. Se on toiminut meillä hyvin. Toki on viikkoja, kun saattaa herkutella arkenakin. Mutta me molemmat myös helposti aletaan voimaan pahoin, jos syödään vaikka irtokarkkeja paljon kerralla tai ns. ”perusjätskiä” liikaa. Nyt kun ollaan löydetty siihen normiherkkujen rinnalle Lohilot, niin ei tuu sellaista ähkyä.

Mä voin käsi sydämellä sanoa, että nää on ihan h**metin hyviä!! Meillähän kävi suoraan sanottuna niin, että kun Lohilon toimitus tuli kotiin, n.10kpl uutuus jääteötikkua Salted Caramel Almondia hävisi meiän pakastimesta siihen tahtiin, että en ehtinyt napata kuin kaksi kuvaa! 😀

Tän uutuus-tuotteen lisäksi me ollaan koko perhe (myös Emma 😉 ) syöty näitä muitakin makuja ihan kuola valuen! Mun suosikiksi on varmasti noussut näistä ns. pakettijäätelöistä Cinnamon Bun ja sitten juurikin tuo Salted Caramel Almond-tikkujätski ja Rasberry Dark Chocolate-patukka (josta en ehtinyt ottamaan yhtään kuvaa, ennen kun jätskit oli loppu meiän pakkasesta). Tän kesän uutuus pakettijäätelöistä on Strawberry White, se oli makuna vähän raikkaampi kuin vaikkapa tuo Double Chocolate.

Lohilo-jäätelöitä on siis kaiken kaikkiaan 9 eri makua. Tuon Cinnamon Bunin lisäksi suosikkeihin näistä pakettijäätelöistä meillä kyllä nousi Double Chocolate! 🙂 Vaikka me ei ihan koko ajan tarkkaillakaan sitä kuinka paljon mikäkin tuote sisältää sokeria, rasvaa jne.. Niin kyllä sekä mun, että Tuukan mielestä on kiva syödä hyvää jäätelöä, joka ei oo herkullisuuden lisäks älytön kaloripommi.

Mä voisin melkeinpä sanoa, että nää Lohilot maistuu yhtä hyvältä kuin ns. ”perusjätski”. Ihan rehellisestihän monesti sellaiset ”terveystuotteet” ei oo niin herkullisia ja hyviä, kuin sitten ne kaloripommit. 😉 Mutta Lohilot kyllä maistuu siltä, kun niissä olis kilokaupalla sokeria ja kermaa ja kaikenlaista herkkua. Haha! 😀

Lohilon jäätelöitä saa tosi laajasti K-ryhmän ja S-ryhmän kaupoista, joiden lisäksi Stockmann Herkusta ja Fitnesstukku Storesta sekä Aminopörssistä. Tarkempaa tietoa vielä saatavuudesta löytyy Lohilon Facebook-sivuilta.

Tän kesän uutuudet Salted Caramel Almond -jäätelötikku ja Strawberry White pakettijäätelö on jo K-kauppiaiden tilattavissa, eli varmasti löytyy pian siis monien kauppojen valikoimista. Rasberry Dark Chocolate -patukka on tulossa myyntiin tässä kesän aikana. Caramel Peanut-patukka on jo saatavilla hyvin laajasti S-ja K-kaupoista. Sekin on muuten tosi hvyää! 😉

Meillä menee kieltämättä tollanen yks paketti ihan helposti yhdeltä istumalta, niin mulla kuin Tuukallakin! 😉

Ootteko te jo maistaneet Lohiloita ja onko löytynyt omaa suosikkimakua?

8 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    Tuo lohilo on hyvää, mutta vatsa turpoaa siitä aivan järkyttäväksi palloksi! 🙁

  2. Aapa kirjoitti:

    Mansikan makuisen ostin just pakkaseen ja oottelee siellä herkkuhetkeä. Muitakin olen kokeillut ja kaikki on hyviä Pikku paikkakunnankin kaupoista saa noita jo hyvin ja se on hyvä se. 🙂

  3. Sinneliina kirjoitti:

    Ooh, nyt uppos mainos paikalleen! 😀 Täytyypä päästä maistelemaan!

    Mä oon puolestani hurahtanut proteiinivanukkaisiin – esimerkiksi Ehrmannin Dark Choc & Mint Pudding on tämmöisen tumman suklaan ystävän mielestä aivan hullun hyvää, ja ravintoarvoiltaan rutkasti fiksumpi kuin perusvanukkaat. Olen itsekin suuri herkuttelun puolestapuhuja 🙂 mutta välillä on kiva pystyä välttämään ne kaikkein pahimmat sokeriöverit hiukan terveellisemmällä valinnalla.

  4. Eeva kirjoitti:

    Ovat kyllä herkkua, mutta vähän ahdistaa kaikki nuo tekoaineet ja makeutusaineet. Lisäksi vatsa turpoaa ja aiheuttaa ilmavaivoja ?

  5. Sonja kirjoitti:

    Noi on hyviä mutta aivan liian kalliita. Ostaisin useammin jos raaskisin… ?

  6. Sussu kirjoitti:

    Yeeeees, näillä me herkutellaan aina miehen kanssa!! ☺

    Yleensä ostetaan puoliksi peanut ja caramel paketit, naaaaam!!

    Meidän kaupasta ei saa vielä noita uutuusmakuja! Ainoastaan peanut, caramel, double chocolate ja cookie dough. Pitääpä vinkata kauppiaalle ?

  7. Tilda kirjoitti:

    Oon maistanut Salted caramelia ja olihan se ihan hyvää, mutta ehkä kaikkien hehkutusten pohjalta odotin sitlä enemmän. Siis kuvittekin, että se maistuu samalta kuin tavallinen salted caramel, mutta ei se kyllä nyt ihan… sanoisin, että nuo maistuu sellaiselle halpis-versiolle herkkujäätelöstä 😀

    Kiitos kivasta blogista!

  8. Viivi kirjoitti:

    Hyllyyn jää älyttömän hinnan takia?

Vastaa