Hae
Monna Treenaa
Kaupallinen yhteistyö

Vantage M – kaksi erilaista käyttäjää

Kaupallinen yhteistyö: Polar Suomi

Meiän perheessä on kaksi Polar Vantage M -kellon suurta fania! 😉 Meillä on Tuukan kanssa molemmilla oikeastaan lähes aina Vantaget ranteessa, myös öisin. Nyt me ollaan käytetty Vantage M -kellojamme n.vuoden verran aika tasan tarkkaan. Me ollaan Tuukan kanssa hyvin erilaisia liikkujia, joten ajateltiin kertoa teille meiän molempien kokemukset Vantage M:stä ja vähän siitä miten niitä käytetään.

Vantage M

Tuukka

Oon käyttänyt Polar Vantage M -mittaria nyt noin vuoden ajan. Oon ollut todella tyytyväinen siihen. Itse asiassa mittarista ei puutu mitään. Se on oikeasti täydellinen mun käyttööni.

Harrastan tällä hetkellä lähinnä pyöräilyä, kuntosalia ja juoksua. Tämän lisäksi elän erittäin aktiivista arkea, kiitos koirien sekä työni koulussa sekä liikunta-alalla.
Miten käytän polar vantage m-kelloa? 

Vantage M kulkee mun kädessäni siis joka päivä. Käytän Polaria päivittäin mittaamaan treenieni kestoa, matkaa ja tehoa. Treenien aikana ja  jälkeen mua kiinnostaa eniten lenkkien matkan pituus, keskivauhti, keskisyke, maksimisyke, kulutetut kalorit ja tietenkin aika, minkä treeni vie.

Lisäksi yksi lempijuttuni on askelmittari. Yritän saada päivittäin aina vähintään 10 000 askelta, mikä toteutuukin helposti. Huomaan usein, että askeleita kertyy päivittäin 20 000 – 25 000. Käytän askelmittaria myös työssäni koulussa motivoidakseni oppilaita liikkumaan.

Meillä on kilpailuja aktiivisuusmittarin omistavien oppilaiden kanssa, että se joka kerää enemmän askeleita päivässä kuin minä saa jonkun kivan yllätyksen.

Polarissa on myös unenseuranta, mikä on sekin kiinnostavaa. Aamulla herätessä katson aina kauanko oon nukkunut ja minkälainen unenlaatu on ollut. Mittari näyttää unen yhtenäisyyden prosentteina sekä keskeytykset minuutteina. Tää on kiinnostavaa tietoa ja näiden tuloksien avulla oon myös yrittänyt keskittyä siihen, että aktiivisen arjen lisäksi saisin levättyä mahdollisimman paljon ja laadukkasti. Uni kun on tärkeä osa palautumista.

Vantage M

Monna

Mulla Vantage M on ollut käytössä siis tasan saman ajan kuin Tuukallakin. Oon myös ollut kelloon tosi tyytyväinen ja jopa niin tyytyväinen, että tuntuu vieraalta jos se ei oo mun kädessä.

Mun treenit koostuu tällä hetkellä kuntosalista, reippaista kävelylenkeistä ja kehonpainotreenistä + akrobatiasta jonkun verran. Muutenkin elämäni on sellaista suht aktiivista, että harvassa on ne hetket kun vain makoilisin sohvalla. 😀 Koirien kanssa tulee tehtyä kerran päivässä lenkki, Tuukka hoitaa kaksi muuta lenkkiä niiden kanssa. Emman kanssa tulee touhuttua paljon ja liikun paljon paikasta toiseen arkisin.

Miten käytän polar vantage m-kelloa? 

Treenaan tällä hetkellä n.3-4 kertaa viikossa. Haluan aina laittaa kellon päälle treenin alkaessa kahdesta syystä. Ensinnä siksi, että näen treenin päätteeksi mikä on ollut maksimisyke ja keskisyke treenin aikana, näen myös treenin kokonaiskeston ja kalorikulutuksen. Toinen syy on se, että Vantage M:ssä näkyy koko ajan yhdellä näytöistä se, koska on ollut viimeisin treeni. Mun tavoite on, että siinä ei koskaan lukisi 3 päivää tai yli. 🙂 Eli pyrin treenaamaan joka toinen päivä.

Vantage M -kelloon tuli päivitys lokakuussa. Päivityksen myötä kellossa on uutuutena mm. Serene ™ -hengitysharjoitus, jonka avulla voi tehdä rentoutusharjoituksia. Mä oon pyrkinyt tekemään niitä kerran päivässä. 🙂 Mulla yksi harjoitus kestää 3min. Sen pituutta voi itse säädellä.

Lisäksi mä seuraan kellosta unta ja sen laatua. Tuon päivityksen myötä saa vielä tarkempaa analyysia palautumisesta yön aikana. Kuinka paljon keskeytyksiä uneen on tullut yön aikana minuuteissa ja uuden Nightly Recharge ™ palautumismittauksen avulla näkee kuinka hyvin palautuu stressistä ja harjoituksista yön aikana.

Ja sitten vielä viimeisenä muttei vähäisimpänä, mä katon joka päivä askeleet. Mun tavoite on saada joka päivä 10 000. Se oikeastaan melkein aina toteutuu. Yleensä mun askeleet on päivän aikana keskimäärin n.12 000. Toki on joskus päiviä, kun teen vaan koneen ääressä töitä kotona, käyn ulkona koirien kanssa ja kävelen hakemaan Emman päiväkodista, sellaisina päivinä ei välttämättä täyty edes se 10 000. Mutta oikeastaan koskaan ei oo jäänyt alle 8000 askeleen.

ALEKOODI

Mä sain teille tällä kertaa jopa -15 % alekoodin Vantage M ja V -sarjan kelloihin! 🙂

Koodilla MONNA19 saatte -15% alennuksen Vantage M ja V -sarjan -15% Vantage-sarjan M ja V -kelloista!*
Koodi toimii polar.com-verkkokaupassa ja se on voimassa vain 3.-10.11.2019.
* Tarjous ei koske sinistä tai musta-kuparista uutuusväriä

***

Ihanaa sunnuntaita kaikille! <3

Monna

Lue myös mun aiempi postaus kellosta: Vantage M

Kaupallinen yhteistyö: Polar Suomi

8 kommenttia

 1. Venla kirjoitti:

  Mitä mieltä oot että onko tää kello kuinka luotettava? Ostin viikko sitten itselleni ja olen kyllä tykännyt mutta mulla näyttää että askelia tulee helposti 30000 päivässä ja teen kyllä fyysistä työtä ja käsillä, mutta mietin että onkohan tuo yläkanttiin… Tota hengitysharjoitusta en ollutkaan vielä kokeillut 🙂

  • monnatreenaa kirjoitti:

   Mun mielestä on kyllä luotettava! ? Esim. paljon parempi kuin kännykässä oleva askelmittari. Mulla on ollut aika paljon erilaisia askelmittareita ja tässä on kyllä tosi linjassa askelten määrä. ??❤

 2. Johanna kirjoitti:

  Polarin sivuilla sanotaan että askelmittaus perustuu kädenliikkeeseen ( niin kai useimmissa mittareissa) eli jos esim. työntää lastenrattaita askeleita ei välttämättä kerry oikeaa määrää ja toisaalta jos työ sisältää paljon ”käsien heiluttelua” saattaa kertyä paljon vale-askeleita. Itse huomasin tämän konkreettisesti kun työssäni päiväkodissa istuin nukkarissa silittelemässä lapsia uneen niin askeleita oli siitä silittelystä
  kertynyt hurjasti.

  • monnatreenaa kirjoitti:

   Joo, tää on kyllä hyvä pointti! Mutta mä oon käytännössä huomannut, että tuohon on tullut jotain muutosta. Aiempi Polarin kello ei ottanut askeltakaan just vaunulenkillä, kun taas tää Vantage M tunnistaa. Oon myös itse tehnyt niin, että jos meen (nykyään toki vähemmän) juurikin vaunulenkille, laitan kellosta treenimoden päälle. Tällöin kellon GPS mittaa matkan. 🙂
   Mutta joo, eihän näistä askelmittareista varmaan mikään ole ihan 100% tarkka niissä askeleissa. 🙂 Aina löytyy heittoa joko alle tai päälle.

 3. Ellis kirjoitti:

  Minä tykkään kutoa ja siitä kyllä kertyy askeleita jos ei ota pois ranteesta.

  Kävin eilen ostamassa oman vantage M. Usean viikon pohdintaa tein ostaako ignite vai vantage m. Toivottavasti valinta oli oikea. Igniten kosketusnäyttö ei innostanut, vaikka laite taitaa olla hieman sirompi ulkonäöltään. Innolla odotan juurikin unipalautteita. Aiempi m430 kun ei niitä antanut.

 4. petra kirjoitti:

  Mua kiinnostaa onko kumpikaan käynyt uimassa vantagen kanssa? Jos on niin miten meni? Olikohan m600 joka laski mulle uinnissa olympiaennätykset mutta polarin mukaan ei ole kuulemma mitään vikaa, ehkä olen vain nopea uimaan 😀 Ignite ei kuulemma myöskään laske matkaa oikein eikä aina tunnista lajejakaan.

  • monnatreenaa kirjoitti:

   Ei olla itse asiassa kumpikaan käyty. Mä just ajattelin, että menisin joku päivä kokeilemaan myös uintia tän kanssa. 🙂 Vettä kello joka tapauksessa kestää, koska Tuukalla se on monesti jäänyt käteen suihkun ajaksi. 😀

Vastaa