Hae
Monna Treenaa

Vuoden 2019 luetuimmat postaukset!

Huomenna sunnuntaina on joulukuu ja mun mielestä nyt voi hyvinkin lähteä jo tarkastelemaan kulunutta vuotta. 😉 Aloitetaan sillä, että kerron tässä postauksessa mitkä on olleet mun luetuimmat TOP 10.

  1. Vakava raudanpuute – jatkotoimet
  2. Yhden aikakauden loppu
  3. 15 vastausta
  4. Kuminauhatreeni jaloille
  5. 2 kk sitten rautainfuusio, miltä tuntuu nyt?
  6. Tyrkkytissit
  7. Raudanpuute ilman anemiaa
  8. Perhe Pursiaisen Suurin Pudottaja
  9. Paino tippuu
  10. Olohuoneen uusi ilme

Raudanpuute ilman anemiaa on selkeästi ollut vuoden kiinnostavin juttu! 🙂 Siitä puheen ollen, tällä hetkellä mulla ferritiini on n.60. Eli siitä toukokuisesta 108:sta, se on tipahtanut jo aika roimasti. 🙁

Syitä tippumiselle on varmasti pari: runsaat kuukautiset, sekä se ettei mulla rauta imeydy ravinnosta. Oon myös kokeillut varmaan jokaista rautavalmistetta, jota apteekeista ja luontaistuotekaupoista saa, mutta mikään ei sovi mun mahalle. 🙁 Vähän oon miettinyt, että pitäiskö sitä vaan mennä uudestaan anelemaan lähetettä infuusioon. Se on vaan niin pirun kallista lystiä.

Ihanaa viikonloppua ja joulukuun ensimmäistä päivää! <3

Moni laittoi mulle instagramissa viestiä, että joulukuusi tulee tänä viikonloppuna kotiin. 🙂 Joten ihanaa joulun laittoa!

Monna

Vastaa