Hae
Monna Treenaa

Vuoden 2020 suunnitelmat

Listasin teille vuoden TOP 10 -luetuimmat jutut viime viikolla. Nyt voisin seuraavaksi listata vuoden 2020 suunnitelmat! 🙂 

Mä tykkään tehdä listoja ja tykkään myös tehdä tavotteita ja suunnitelmia! Vuosi 2020 alkaa muutaman viikon päästä ja haluan ehdottomasti pistää lempeästi, mutta päättäväisesti itselleni muutaman tavoitteen ylös ja muutenkin vähän sellaista suunnitelmaa miettiä!

1. Sama meininki kalenterin kanssa

Oon onnistunut nyt tänä vuonna vihdoin hallitsemaan omaa kalenteria suht hyvin! Osaan kieltäytyä asioista, niin työ- kuin vapaa-aikaan liittyen. En sano kaikkeen joo, vaan mietin ehdinkö oikeasti ja haluanko oikeasti. Oon myös onnistunut erottelemaan vapaa-ajan ja työajan kiitettävästi! 🙂 Tiedän rajani jaksamisen suhteen ja sen vuoksi pidän pääosan arki-illat vapaana ja viikonloputkin 80%.

Poikkeuksia tietysti on, kuten meidän Vaikuttajamedian erilaiset tapahtumat ja koulutukset silloin tällöin (n. 1-2 x / kk) arki-iltaisin ja lauantaisin. Mutta esim. meileihin en vastaa enää iltaisin, siitä oon pitänyt kiinni hyvin tänä vuonna ja aion pitää myös ensi vuonna. Työaika mulla on pääosin kuitenkin arkisin klo 8-16. <3

2. Liikunnasta en tingi

Nyt kun oon vihdoin saanut treenistä kiinni oikein isolla kädellä, siitä en tingi! 3-4 x / vko haluan treenata! Aion myös ens vuonna pistää aina sunnuntaisin kalenteriin seuraavan viikon treenit. Silloin tiedän jo tärkeät menot ja palaverit jne.. Ja niiden mukaan voin aikatauluttaa treenit myös. Jos kalenterissa lukee treeni, pyrin täysillä pitämään siitä kiinni. 🙂 Tietysti joskus tulee poikkeuksia, jos tulee esim. jotain odottamattomia tai kiireellisiä työjuttuja hoidettavaksi. Tai lapsi on kipeänä tms.

Mutta mulle treeni antaa tällä hetkellä niin paljon energiaa, hyvää oloa ja hyvää mieltä, että en halua luopua siitä fiiliksestä! 🙂

3. Halu kehittyä

Työrintamalla haluan kehittyä ja viedä Vaikuttajamediaa eteenpäin! Meillä on Johannan kanssa paljon suunnitelmia tulevalle vuodelle ja esim. meiän Vaikuttajan intensiiviryhmä myytiin jo loppuun. 🙂 Mä tykkään todella paljon olla taustalla tekemässä vaikuttajien kanssa töitä ja olla heidän apunaan.

4. Oma some edelleen isona

Vaikuttajien taustalla toimimisen lisäks, mä haluan ehdottomasti viedä mun omaa somea eteenpäin ja kasvaa siinä! Enkä tarkoita siis vain seuraajamääriä.. 😉 Vaan sitä, että se on edelleen mun työtäni ja rakastan tehdä sitä.

5. Tasapainon säilyminen työelämässä

Haluan pitää huolen siitä, että tasapaino säilyy töiden välillä mitä teen. Mun työ tulee koostumaan myös ens vuonna kolmesta pilarista:

  • MT Personal Training / omat pt-valmennukset ja verkkovalmennukset
  • Vaikuttajamedia / blogiportaalin ylläpitoon ja myyntiin liittyvä työ, vaikuttajatapahtumat ja koulutukset
  • Oma some / IG ykkösenä ja blogi kakkosena. 🙂 Mutta molemmat kanavat säilyvät ja varsinkin IG:tä haluan vielä kehittää ja viedä eteenpäin.

6. Fit for forty

😀 😀 Mä täytän ens vuonna 40 vuotta!! Me ollaan vähän pilke silmäkulmassa mun ystävän kanssa mietitty, että ens vuonna ollaan tikissä kuin tiikerit ja upeampia kuin koskaan. 😉

Tää on sellainen taustatavoite koko vuoden sinne lokakuuhun saakka, kun synttärit on. Tää ei tarkoita jotain tiettyä painomäärää tai isompia hauiksia. Vaan se on kokonaisuus -> aion olla lokakuussa upeampi kuin ikinä! 😉


Tällaisia suunnitelmia ja tavotteita mulla. Ootteko te pistäneet jo ylös jotain tavotteita?

Monna

Vastaa