Hae
Monna Treenaa

Emma 3v. – Maatilasynttärit

*Sisältää mainoslinkkejä

* Juhlatuotteet ja kakku saatu.

Tänään 6.marraskuuta on Emman syntymäpäivä, Emma täyttää tänään 3 vuotta! <3

Synttäreitä juhlittiin jo viime sunnuntaina 3.pvä, ”maatilasynttärit” -teemalla. Synttärit päätettiin pitää tällä kertaa siis Emman lempipaikassa: Tiluksilla. 🙂 Maatila on siis Emman kummitädin oma. Siellä ollaan käyty useasti ratsastamassa Emman lemppariponilla Pellellä. Kuten varmaan aika moni teistä on nähnytkin mun IG:stä. 😉

Emma rakastaa eläimiä, joten päätettiin pitää synttärit siellä missä niitä on paljon. 🙂 Tuolla Tiluksilla järjestetään siis maatilasynttäreitä yksityistilaisuuksina. <3 Jos siis kiinnostaa, niin suosittelen tietysti 150%!! 😉 Tilan omistaja, Emman kummitäti, on myös yksi mun parhaista ystävistä.

Me mentiin sunnuntaina n.klo 12 laittamaan aittaa kuntoon ja vieraat saapuivat klo 13.

Kaikki synttäreiden juhlatuotteet ja koristeet tilasin Decora Housesta. Tuotteet valitsin melkeinpä värin perusteella. Paljon vaaleanpunaista ja pastellisävyjä. Emman näköiset juhlat siis kokonaisuudessaan. <3 Tuolta Decora Housesta saa myös siis vaikka minkälaisiin juhliin ihania tuotteita!! Kandee käydä kurkkaamassa, jos on juhlia, häitä tai mitä vaan tiedossa!

Tarjoiltavana oli Tuukan (ja Emman) tekemiä pizzoja, täytekakku, mun veljen tekemiä mokkapaloja, karjalanpiirakoita, kaurasipsejä, karnevaalikeksejä ja vaahtokarkkeja.

Juomapuolella oli aikuisille kahvia, limua ja vichyä ja lapsille mehua ja maitoa. Ostettiin myös donitseja sellaiseen ihanaan ”donitsi-seinään”, jonka tilasin myös Decora Housesta. Upean ja myös herkullisen kakun teki ihana ja taitava Saara @katastrofinainekset.

Kakkukahvien jälkeen lapset pääsi ratsastamaan Emman suosikkiponilla Pellellä, sekä harjaamaan sitä ratsastuskuntoon. 😉 Emma sai tietysti näyttää ensin mallia harjaamisessa ja sitten muut liittyi mukaan. Samoin ensimmäinen kierros ratsastusta oli Emman heiniä.

Oli ihana, kun Emma oli jotenkin ihan polleana siinä Pellen selässä, kun kaikki kaverit ja sukulaiset katsoi hänen hienoa ratsastuskierrostaan. <3

Ratsastuksen jälkeen lapset sai vielä syöttää ankkoja ja päästiin moikkaamaan kanoja, pupuja, lampaita, vuohia ja possuja.

maatilasynttärit

Juhlien jälkeen sankari oli niin väsynyt, että nukahti autoon saman tien. <3

***

Tänään mä vietän Emman kanssa vapaapäivää päiväkodista ja töistä synttäripäivän kunniaksi! <3 Me mennään Emman kummisiskon ja kummitädin kanssa tekemään jotain mukavaa ja leikitään kotona niin paljon, kun Emma vaan jaksaa. 😉

Monna

* Juhlatuotteet ja kakku saatu.

2 kommenttia

  1. Eve kirjoitti:

    Ompa kiva kun tulit tänne Vaikuttajamedialle! Tulee kurkattua blogipostaukset täältä päivittäin 🙂

Vastaa