Hae
Monna Pursiainen

Vaikuttajamedia 1v. -kutsuvierasjuhlat!

Vaikuttajamedian syntymäpäivien yhteistyökumppanit:

Sony Music Finland

Base Catering

Viinilinna

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Corona

Elina K. Glitter

Cloetta

Paulig

Oikiasipsi

(Tuotteet / palvelu / tila saatu yritysyhteistyönä Vaikuttajamedia Suomi Oy:lle)

Lauantaina vietettiin Vaikuttajamedian ja Vaikuttajatapahtumien 1v. synttäreitä. 🙂 Ilta oli ihana ja onnistunut! Saatiin Johannan kanssa paljon kiitosta juhlien aikana ja niiden jälkeen. 🙂 Vieraat viihtyivät ja se oli meille tärkeintä!

Juhlat alkoivat Eveliina Ylösen muistotilaisuudella. Muistopuheen jälkeen Eveliinan hyvä ystävä Janely esitti kauniin laulun Eveliinan muistolle.

Janely

Me pidettiin juhlissa Johannan kanssa myös juhlapuhe, joka jännitti meitä molempia. Mutta hyvin meni ja suurin piirtein kaikki se mitä pitikin sanoa, tuli sanottua. 😀 Tässä pieni kooste meidän puheestamme:

Vaikuttajamedia on kasvanut vuodessa 15 bloggaajasta 40 bloggaajaan ja myös tulevaisuudessa uusia blogeja lanseerataan melkein kuukausittain. Vaikuttajatapahtumat ovat päässeet tuottamaan kymmeniä tapahtumia eri kokoisille yrityksille ja kouluttamaan toistasataa somevaikuttajaa.

Vaikuttajatapahtumat ja Vaikuttajamedia yhdistyvät samaksi brändiksi ja tätä nykyä Vaikuttajamedian omistajina toimivat Johanna Tolppola ja Monna Pursiainen.

Marraskuussa käynnistyy Vaikuttajamedian Innovaatioryhmä, joka koostuu Vaikuttajamedian omista bloggaajista. Innovaatioryhmän tarkoituksena on kehittää ja innovoida Vaikuttajamedian toimintaa. Innovaatioryhmän kautta tehdyistä uusista ideoista pääsee osa VM Lab:iin testaukseen kolmeksi kuukaudeksi. Testausvaiheen jälkeen päätetään Innovaatioryhmän kesken jääkö uusi palvelu tai idea Vaikuttajamedian vakituiseen käyttöön.

Ensi vuonna Vaikuttajamedia lanseeraa uusia blogeja aktiivisesti eri kohderyhmille. Tavoitteena on tarjota lukijoille ajankohtaista ja puhuttelevaa sisältöä. Vaikuttajamedian lanseerataan myös uutena Toimituksellista sisältöä, joka tehdään yhteistyössä eri asiantuntijoiden kanssa. Vaikuttajamedia tulee järjestämään ensi vuonna paljon uusia somepajoja, vaikuttajien intensiiviryhmäkoulutuksia ja oheistuotteita.

Illan aikana saatiin myös nauttia kolmen Sony Musicin nousevan artistin musiikista; Sara Siipola, Lucas sekä Anni Lahe esiintyi bileissä.

Ilta sujui syöden, juoden ja seurustellen. 🙂 Juhlissa oli oikeasti jotenkin ihanan lämmin ja hyvä fiilis. Kukaan ei istunut yksin, vaikka tuli yksin. Kaikki jutteli keskenään ja tutustui uusiin ihmisiin. Aivan parasta!

Lucas

Sara Siipola

Anni Lahe

Tässä vielä vähän lisää kuvia juhlatunnelmasta ja vieraista:

Vaikuttajamedian paikalla olleet bloggaajat

Kiitos ihan hurjan paljon vielä kaikille, jotka olivat mukana juhlistamassa!! <3 Kiitos myös isosti avusta Minni ja Siiri! Sekä Sony Musicilta Maija ja Henri! <3

Nyt on aika ottaa vähän rauhallisemmin ainakin hetken aikaa.. 😉 Kerätä voimia ens vuoteen ja tehdä ihan ”normihommia” vähän aikaa ennen seuraavia juhlia! 😉 <3

Monna <3

Vastaa