Hae
Monna Treenaa

Joulu Teneriffalla!

Nyt kun sade vihmoo päin kasvoja ja tuntuu, että aurinko ei nouse missään vaiheessa päivää, on hyvä alkaa fiilistelemään meiän joulureissua!! 🙂 Me varattiin meille maaliskuussa matka jouluksi! Mukaan pyydettiin koko meiän perhe; mun äiti ja veli, mun täti ja serkku, mun appivanhemmat ja äidin miesystävä.

Viime joulu oli ihana, mutta jotenkin kuitenkin raskas. Siinä oli niin paljon kaikkea; mun alhaiset ferritiinit ja tosi rikkonaiset yöt Emman kanssa. Tuli sellainen olo sekä mulle, että Tuukalle, josko seuraava joulu vietettäis jossain ihan muualla kuin kotona ja Suomessa.

Fuerteventurassa 11/2017

Jouluihminen henkeen ja vereen

Mä oon sellainen super jouluihminen! Mä rakastan joulua ja sitä tunnelmaa. Mä aion ehkä tänä viikonloppuna hakea kuusen kellarista ja laittaa kaikki jouluhärpäkkeet esiin kotona. Mulle on AINA tuntunut vieraalta ajatukselta olla joulu jossain, missä aurinko paistaa eikä oo tietoakaan mistään ”joulutunnelmasta”.

Mutta nyt me päätettiin testata! Me vietetään tänä vuonna joulu Teneriffalla! Mukaan lähtee mun, Tuukan ja Emman lisäksi mun äiti ja veli, sekä mun täti ja serkku. Reissuun on enää reilu kuukaus ja itse asiassa joulukin on jo puolentoista kuukauden päästä! Jestas!! Nyt tuli ihan paniikki, täytyy ehkä hakea se kuusi jo tänään kellarista. 😀

Mä oon tosiaan ollut kahta joulua lukuunottamatta aina kotona tai siis Suomessa. 🙂 Kaks joulua ollaan vietetty Silja Serenadella. Ne oli ihan kivoja vaihtoehtoja joululle myös!

Yks joulu vietettiin Nurmeksessa Tuukan vanhempien mökillä. Siellä jos jossain sitä joulutunnelmaa silloin todella oli; -27c pakkasta ja lunta aivan jumalattomasti! 😀 Jouluun kuuluu mun mielestä lumi, mutta viime vuosina sitä on harvemmin näkynyt täällä pääkaupunkiseudulla.

Mutta nyt meillä on tiedossa joulu Teneriffalla! Kuinka moni on käynyt siellä? Onko jotain hyviä vinkkejä paikoista, joissa käydä tms?

Teneriffa

Myös meiän Vaikuttajamedian toinen bloggaaja on ekaa kertaa viettämässä joulua lämmössä, voitte käydä lukemassa Katrin postauksen tästä.

Iloa ja energiaa päivään, vaikka harmaalta näyttääkin! 😀

Monna

Vastaa