Hae
Monna Treenaa

Miltä tuntui joulu Teneriffalla?

Tänään lennetään kotiin Teneriffalta. Viikko meni ihan älyttömän nopeasti!! Mutta voi että meillä oli ihana loma!! Aurinko suosi joka päivä, päivällä oli ihan bikinikeli ja uimassa käytiin joka päivä. Lämpötila oli auringossa päivittäin +24 – +29c välillä. Iltaisin oli kuitenkin vähän viileämpää ja piti laittaa pitkähihainen päälle.

Mutta entäs se joulufiilis?

Sitä ei kyllä kieltämättä ollut juuri lainkaan. Parina päivänä tuli vähän sellainen aavistus joulufiilistä, kun joululaulut soi hotellissa ja iso joulukuusi seisoi kauniina hotellin aulassa.

Mutta sellaista joulufiistä, sitä tunnetta joka tulee jouluaatto-aamuna kotona tai Suomessa, katsoen Joulupukin Kuumaa linjaa ja touhuten joulujuttuja – sitä fiilistä ei kyllä tullut.

Lähtisinkö uudestaan?

Kyllä!! Tää auringon valon määrä ja muutenkin niin ihanan rento fiilis, että ehdottomasti lähtisin jouluksi uudestaankin etelään. Mutta ehkä ensi joulun haluan olla Suomessa ja katsoa aamulla Joulupukin Kuumaa linjaa. 😉

Tällaisessa joulussa täällä etelän lämmössä ja all inclusive hotellissa on se ehdottoman hyvä puoli, että minkäänlaista joulustressiä ei kyllä ollut kellään!

Ei mitään mietteitä siitä, että ehtiikö tehdä kaiken ja paniikkia siitä, että löytyykö kaupasta vielä sitä smetanaa tai mätiä. 😀 Täällä sai vaan olla ja mennä valmiiseen pöytään. <3

Kiitos matkaseuralaisille! <3 

Ihanaa joulupäivää sinne teille ja rauhallisia joulun pyhiä! <3

Monna

Vastaa