Hae
Monna Pursiainen

Parhaat treenihousut ja treeniliivit!

Multa kysytään usein suosituksia, mitkä on parhaat treenihousut ja treenilivit! No nyt mä koostan teille tähän mun suosikit! 🙂

Joten tässä tulee nyt ensin mun mielestä parhaat treenihousut x 5! Ei järjestyksessä. 😉

  1. Röhnisch – Näillä on ihania kuoseja ja leikkauksia! Tykkään Röhnischin housuista tosi paljon, koska ne pysyy ylhäällä ja on selkeästi vähän sitä ”parempaa laatua”. Ne siis myös kestää ikää.
  2. ICANIWILL – Näistä ne ”seamless” -versiot on ihan parhaita! Ei näy läpi ei sitten millään ja on tosi napakkaa materiaalia, eli pysyy myös päällä tosi hyvin!
  3. Women’s Best – Sama juttu näiden seamless -housuissa, ei näy läpi ja on tosi paksua ja hyvää materiaalia! Mä tykkään myös sekä näiden, että ICANIWILL:n saumattomista treenihousuista myös sen niiden korkean vyötärön vuoksi.
  4. Stay in Place – Tähän merkkiin tutuistuin vasta viime kesänä. Mulla on heiltä vain yhdet treenihousut, mutta sitäkin enemmän käytetyt! 😉
  5. Björn Borg – Tätä merkkiä oon käyttänyt varmaan pisimpään! Mä tykkään tosi paljon Björn Borgin kuoseista ja väreistä. Niillä on jotenkin aika rohkee ja makee tyyli. Ne treenihousut on myös tosi hyvää materiaalia.

Björn Borg (myös takki)

treenihousut

Stay In Place

treenihousut

Röhnisch

treenihousut

ICANIWILL

treenihousut

Women’s Best

Ja tässä 3 parasta treeniliivi-merkkiä! Ei järjestyksessä. 🙂

  1. Shock Absorber – Nää on vaan ihan parhaat, joita oon koskaan kokeillut! Siis tukitaso näissä on ihan ehdottomasti YKKÖNEN!!
  2. Stay in Place – Tää merkki on itse asiassa yks ensimmäisiä urheiluliivien tekijöitä! Näillä on tosi moneen eri tukitasoon liivejä. Löytyy sellaista super hyvää tukitasoa ja sitten ihan olematonta. 😉 Ne olemattoman tukitason liivit on mulla itselläni käytössä esim. vapaa-ajalla tai vaikka venytellessä. Silloin, kun tietää ettei rinnat tarvi varsinaisesti mitään erityistä tukea treenin kannalta.
  3. Yvette – Yveteltä tuli kokeiltua reilun vuoden aikana monen moista liiviä. Heiltä löytyy myös montaa eri tukitasoa ja heillä on tosi kivoja kuosia ja malleja.

Stay In Place

Liivit Yvette, housut Women’s Best


Lisäksi on muitakin merkkejä, joista tykkään. Mutta nää nyt niinku omassa käytössä tällä hetkellä sellaisia ”TOP”-merkkejä! 🙂

**

Monna

Lue myös: Mun ja Tuukan UV-lupaukset 2020!

Vastaa