Hae
Monna Pursiainen

Unohtumaton naistenpäivä!

Reilu kuukausi sitten minä ja Alona istuttiin alas ja mietittiin, että halutaan tehdä jotain yhdessä. Jotain hyvää ja ihanaa. Sellaista, millä voitais tarjota muille hyvää. Ei vaan meille! 😀 Siltä istumalta keksittiin idea Unohtumattomasta naistenpäivästä.

Haluttiin järjestää ihana päivä, johon kolme naista pääsisi ilmaiseksi mukaan. Päivässä naiset meikattaisiin, hiukset laitettaisiin ja ammattivalokuvaaja ottaisi upeat alusvaatekuvat naisista. Lähdettiin ottamaan selvää missä tää tapahtuisi ja ketkä lähtisi yhteistyökumppaneina mukaan ihan hyväntekeväisyys-mielessä.

Change lahjoitti kaikille naisille alusvaatteet, BohoStudio tarjosi upeat tilat, Umppu teki kaikille ihanat kampaukset, Sanna loihti kaikille ihanat meikit ja Antti otti upeat kuvat. Kukaan ei saanut tästä rahaa, eikä myöskään me Alonan kanssa. <3

Pistettiin instagramiin ilmoitus, että haemme kolmea upeaa naista mukaan. Sähköpostiin sai laittaa viestiä, jos halusi mukaan. Arvottaisiin sitten Alonan kanssa kolme ihanaa naista mukaan. Sähköpostiviestien määrä yllätti!! Niitä tuli satoja!! Tarinat viestien takana oli aivan uskomattomia. Surullisia, ihania, kauniita.

Me oltiin Alonan kanssa aivan ihmetyksissämme, että mitä me tehdään?! Miten ihmeessä me voidaan valita näistä sadoista ihanista naisista mukaan VAIN kolme. Tuli ihan surullinen olo. Mutta sitten Tuukka sanoi hyvin: älkää ajatelko niitä naisia, keitä ette voi resurssien vuoksi valita mukaan, vaan ajatelkaa niitä kolmea naista, jotka saavat kokea tämän upean jutun.

Pari viikkoa sitten 28.helmikuuta me sitten istuttiin Alonan kanssa autossa kohti Tamperetta. Ihana päivä oli alkamassa.

 

Päivä oli ihana, niin kuin oltiin ajateltukin! Naurua riitti ja kaikilla tuntui olevan oikeasti ihanaa. Nämä kolme upeaa naista Noora, Annina ja Jenni olivat silmin nähden iloisia ja tyytyväisiä siitä mitä päivä heille antoi!

Tää päivä oli niin ihana, että päätettiin tehdä uudestaan! Tällä kertaa Helsingissä! <3 Olkaa kuulolla, niin kerrotaan koska ja miten voi hakea mukaan!

Tässä alla Alonan tekemä video päivästä! Kandee katsoa! 😉


Nyt toivotan teille kaikille IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ!!!

**
Monna <3

Vastaa