Hae
Monna Treenaa

Miksi nähdään niin usein vain JOKO TAI?

Mä oon törmännyt nyt lähipäivinä somessa sellaiseen syyllistämiseen liikkumisesta. Siitä, että on suurin piirtein VÄÄRIN laittaa mitään iloisia ja kannustavia treenisisältöjä someen, koska se vaan SYYLLISTÄÄ kaikkia niitä, jotka ei nyt just jaksa liikkua! SIIS MITÄ??

Mä ainakin laitan vaan sen takia mun treenipostauksia, että haluan kertoa miten edes ne lyhyet treenit AUTTAA mua tässä tilanteessa! Ne tuo edes vähän iloa ja piristystä. Mutta silti oon kertonut myös niistä päivistä, kun treenaaminen ei todellakaan kiinnosta ja karkkia on mennyt kaksin käsin monena päivänä viikossa.

JOKO TAI?

Miksi niin moni ajattelee, että on vaan jompi kumpi laita? Joko treenataan verenmaku suussa ja syyllistetään niitä, jotka ei treenaa? Tai sitten ei treenata ollenkaan ja syödään karkkia ja syyllistetään niitä, jotka haluaa treenata ja saa siitä hyvän olon?

Mä en oo ikinä ymmärtänyt sitä ajattelutapaa yhtään missään, että on vaan yksi ainoa laita. Kun mun mielestä on mustaa ja on valkoista ja ainakin TUHAT väriä siinä välissä!!

Tää koronatianne tekee ihmeitä meiän mielelle. Toiset ei välitä siitä yhtään, toisiin tää maailman tilanne ei vaikuta tippaakaan, toiset on ihan hajalla ja kaikki rutiinit ja halu tehdä yhtään mitään puuttuu. Osa pyörii siellä välimaastossa; yhtenä päivänä jaksaa ja toisena ei. Mä oon tossa välimaastossa!

Syyllistäminen ei auta kumpaankaan suuntaan!

Mun mielestä on ihan turhaa syyllistää niitä, jotka haluaa jumpata vaikka joka ikinen päivä!! Mun mielestä on myös turhaa syyllistää niitä, joita treenaaminen ei vaan kiinnosta nyt! Jokainen meistä varmasti valitsee just sen reitin tällä hetkellä, joka on itselleen paras.

Koska maailman tilanne kuormittaa meistä suurinta osaa jollain tapaa, on ihan hölmöä ottaa siihen päälle vielä stressiä liikkumisesta tai liikkumattomuudesta!!

Mä haluan näyttää omassa somessani sitä fiilistä, mikä mulla tulee treenin jälkeen! Ihana, rento ja paljon positiivisempi, kuin ennen treeniä! Haluan näyttää sitä sen takia, että ehkä edes yks mun seuraajista lähtee puolen tunnin rauhalliselle kävelylenkille tai vetää 20min HIIT-treenin olohuoneessaan, kun on nähnyt mun päivityksen. Ja sen jälkeen hänen olonsa on super! <3

Mä haluan myös kertoa niistä päivistä, kun ahdistaa tää koko homma niin perkeleesti, että itkettää!! Kerron, että syön karkkia ja leivon pullia ja syön ne täydellä antaumuksella. Koska välillä just se tekee hyvän olon.

Jokainen taaplaa tyylillään ja hyvä niin!

Eiköhän me jokainen tehdä nyt sitä, mihin me pystytään ja mikä me koetaan juuri itsellemme hyväksi? Mä ainakin uskon, että kukaan ei halua tuottaa syyllisyyttä tässä tilanteessa kenellekään! Mä koen, että nyt on todella tärkeää antaa entistä enemmän ihmisille tilaa kulkea tyylillään. Ei arvostella suuntaan tai toiseen! <3


Mukavaa, rentoa, treenirikasta, herkkujen täyteistä, iloista, väsynyttä ja energistä viikonloppua!

** Monna

PS. Maanantaina 27.huhtikuuta alkaa Suurin Muutos -valmennus ja perjantaina 1.tokokuuta taas uus Treeniryhmä HOME EDITION!

Vastaa