Hae
Monna Pursiainen

-2kg kuukaudessa

Puoli kiloa viikossa. Niinhän sitä sanotaan, että se on hyvä painonpudotustahti. 🙂 Mä en oo varsinaisesti lähtenyt mihinkään laihdutuskuurille. 😉 Kuten varmasti tiedätte, en dieeteistä perusta! Mutta…

Mulla meni korona-ajan ekat viikot ihan läskiksi. 😀 Söin karkkia joka päivä. Treenasin kyllä neljä kertaa viikossa, mutta herkkuja meni senkin edestä. Ei ollut mitään motivaatiota syödä terveellisesti. Jotenkin ajattelin parantavani oloani niillä herkuilla, mutta eihän siinä niin käynyt. Olin tosi väsynyt ja kroppa ihan turvonnut.

Senpä takia päätin lähteä meiän Suurin Muutos -valmennukseen mukaan 27.4. Nyt sitä on takana ihan just kohta kuukausi.

Mikä on muuttunut?

No varmasti isoimpana on ollut herkkujen syönti! Tai no siis syömättömyys.. 😀 Toki oon edelleen pitänyt kerran viikossa herkkupäivän, mutta ekan kahden viikon aikana mun ei tehnyt (IHMEELLISTÄ, MUTTA TOTTA) mieli karkkia ollenkaan!! Joten en siis pitänyt silloin herkkupäivää.

Nyt on tuntunut jostain syystä paljon helpommalta kuin koskaan se, että pitää kiinni siitä YHDESTÄ herkkupäivästä viikossa. Ennen se on helposti lipsunut koko viikonlopuksi ja tosiaan korona-ajan alussa päivittäiseksi.

Olenko kituuttanut?

No en, en ja en!! 😀 Mä oon päivittäin syönyt n.2000kcal. Tämä on n. -500kcal siitä, mitä kulutan. Sanotaan, että n. 500kcal miinuksella omasta kulutuksesta on sellainen määrä, jolla voi paino pudota jos niikseen tulee. Eikä kroppa mee säästöliekille.

Sen takia en ikinä suosittele kenellekään (enkä tee sitä itse), että kukaan söisi esim. jotain kamalia 1300kcal kitudieettejä.

Mä syön hiilareita ja ihan kaikkea muutakin normaalia. Mutta herkut on vaan jääneet nyt sinne kertaan viikossa.

Aerobista liikuntaa oon lisännyt jonkin verran. Ihan siis kävelylenkkien muodossa. 🙂 Välillä oon vähän ottanut juoksuaskelia tai tehnyt pieniä spurtteja lenkin ”sisällä”.

Hyvä olo on nyt kropassa ja sokerin tuoma päivittäinen väsymys on helpottanut. <3 Eikä naama / kroppa oo niin turvonnut siitä sokerin määrästä.. 😉 Pari kiloa on kroppa kevyempi, mutta en ota mitään stressiä painosta. Peilikuva ja fiilis on se, mitä seuraan enemmän.

Iloista viikonloppua toivotellen,

Monna <3

Vastaa