Hae
Monna Treenaa

Mä oon vähän miettinyt…

...mun tulevaisuutta. Uran kannalta. Miettinyt sitä, että mikä musta tulee isona?

Mulla on jo pidempään ollut työmotivaatio vähän hakusessa ja työteho laskusuhdanteessa. Mä tykkään kyllä töistä, joita teen… Mutta silti on joku mikä nyt ei naksahda kohdilleen, enkä oikein osaa sanoa mikä se on.

Työnohjaus

Mun pari ystävää on käynyt aikoinaan työnohjauksessa ja kertonut siitä pelkästään hyvää. Päätinpä siis tarttua härkää sarvista ja varata ajan työnohjaukseen. Ootan sitä tosi innolla! Ens viikon perjantaina mulla onkin jo aika. Ihanaa, kun sain ajan näin nopeasti.

Työnohjauksia tehdään siis ryhmille, työyhteisöille ja yksilötasolla myös. Jotenkin mulla on nyt sellainen olo, että mä kaipaan jotain ulkopuolista tahoa, joka osaa sanoa mulle jotain. 😀 Vähän niin kuin näyttää ehkä suuntaa mihin kulkea tms? En tiedä.. Onko teistä joku käynyt työnohjauksessa?

Päivä offina

Mä pidin torstaina ihan extempore koko päivän aikalailla offina. En julkaissut mitään instagramiin, en storyyn, enkä feediin. En avannut meilejä. Nukuin 1h45min päikkärit ilman huonoa omatuntoa. Kuuntelin äänikirjaa ”Luo itsesi uudelleen”. Tein vähän erilaisia listoja itsestäni työntekijänä, esim. siitä missä mä oon oikeasti hyvä ja mitkä asiat koen epämukavina.

Perjantaina kävin Ikeassa ostamassa uusia asioita työhuoneeseen. Mietin, että sen huoneen on oltava sellainen, johon mä haluan joka aamu mennä. Pelkällä sisustuksella ei tietysti työmotivaatiota saa hankittua, mutta se ainakin vähän edesauttaa. 😉 Vähän niin kuin uudet treenikuteet innostaa treenaamaan. 😀

Loman tarve

Oon myös miettinyt, että mulla taitaa olla jonkinlainen loman tarve. Koko tää ihmeellinen koronakevät on tehnyt sen, että vapaapäivien ja työpäivien selkeä ero on sumentunut. Ollaan tehty Tuukan kanssa vähän joka päivä töitä, ainakin vähän. Sellaiseen vapaapäivän moodiin ei oo siis päästy oikein ollenkaan.

Ehkä sen on tehnyt se pieni pelko takaraivossa, että nyt on taottava hulluna, jos kohta on sellainen tilanne ettei töitä jostain syystä olekaan. Nyt tietysti onneksi näyttää ihan positiiviselta tää tilanne Suomessa ja toivon todella, että sulkuja ei enää tuu. Eli toivottavasti ihmiset osaa pitää turvavälit ja pestä kätensä jne.. 🙂


Tällaisia aatoksia tänne. <3 Nyt lähden viikonlopun viettoon ja toivon, että pystyn pitämään ihan vapaana koko viikonlopun.

Monna <3

Vastaa