Hae
Monna Treenaa

Miten voit auttaa yrittäjiä?

Moni on laittanut mulle viestiä, että haluais jotenkin auttaa meiän perhettä. Me kun ollaan yrittäjäperhe, on meiän toimeentulo tän hetkisen maailman tilanteen vuoksi aika epävakaa. Moni asia, josta me leipämme ansaitaan, on nyt peruttu. Me ei tietysti olla ainoita, joilla näin on. Sen takia onkin ihan SUPER HIENOA miten paljon ihmiset on valmiita ja halukkaita auttamaan!!

Erilaisia tapoja on paljon

Moni pienyrittäjä on laittanut myyntiin eism. lahjakortteja, joita voi ostaa nyt ja käyttää vaikka vasta syksyllä. Jos tietää esim., että on menossa kampaajalle joka tapauksessa tässä parin kuukauden sisällä, voi lahjakortin ostaa jo nyt. Tai jos tietää, että haluaa käydä syömässä jossain tietyssä ravintolassa joka tapauksessa, voi lahjakortin ostaa ravintolaan jo nyt.

Kuva: Elina Simonen

Jos haluat auttaa meidän yrittäjäperhettä, niin tässä on meidän vaihtoehdot:

1. Me päätettiin Tuukan kanssa laittaa keväälle vielä yksi Suurin Muutos -valmennus myyntiin!
Seuraava valmennus alkaa 20.4. maananataina. Tää valmennus loppuu just ennen juhannusta! 😉 Eli toimii myös, jos haluat vähän ”kiristellä kesäkuntoon. <3 Ekat 50 osallistujaa saa valmennuksen hintaan 49€ (ovh.79€) Lue lisää TÄÄLTÄ!

2. Mulla pyörii mun neljän viikon Energisempi äiti -valmennus niin, että joka maanantai on aina startti. Nyt laitoin sen spessuhintaan tän viikon ajaksi!! Eli nyt (22.3. asti) valmennus maksaa 34,90€ (ovh.54,90€)
Tästä valmennuksesta voi käydä lukemassa lisää TÄÄLTÄ!

3. Lisäksi me päätettiin käynnistää kesätreeniryhmä pitkästä aikaa!! 🙂 Treeniryhmä starttaa 27.4. Siihen mennessä voi olla, että esim. yli 10 hlöä saa kokoontua jo yhtäaikaa. Jos kuitenkin tuo määräys on voimassa vielä 27.4, me pidämme huolen ettei yhteen treeniin tule yli 8:aa henkilöä. Tämän vuoksi treenejä järjestetään kolme kertaa viikossa ja niihin ilmoittautuminen. 🙂 Treeniryhmä 10x-kortti tai Treeniryhmä ALL IN (20 kertaa)

5. Jos haluat tukea MT Personal Trainingia, mutta et kaipaa tällä hetkellä treeniryhmää tai valmennusta, voit käydä ostamassa Suurin Muutos -valmennuksen ja lahjoittaa sen eteenpäin vaikka ystävälle. 🙂

Kuva: Elina Simonen


Me eletään poikkeuksellisia aikoja, mutta yhdessä toisiamme tukemalla tästä selvitään! <3

Mä haluan laittaa vielä tähän loppuun muutaman vinkin pienyrittäjistä:

  • Mun taitava kampaajani Hiusstylisti Laura tekee edelleen töitä. Hän myy myös tällä hetkellä lahjakortteja -20%.
  • Ihana Linda, jolla käyn laittamassa ripsiä, tekee myös edelleen töitä. Lashes By Linda Emilia löytyy lisätietoja.
  • Moni kahvila ja ravintola on edelleen auki ja niistä monista saa myös take away:na ruuat, jos ei halua syödä paikan päällä. Myös ystäväni Johanneksen OhMyGoodnesissa lounasta arkisin ja kaikenlaisia ihania herkkuja.
  • Ystävälläni Rosanna Kuljulla on tapahtumatyöntekijöitä listoillaan, joiden kaikkien työt on lähes kokonaan peruttu tilanteen vuoksi. Senpä takia nyt jos tarviit lastenhoitajaa, kodinhoitajaa tai vaikka apua kauppaan niin häneltä löytyy sopivat tekijät. Kaikki työntekijät on pirteitä ja sosiaalisia.
  • Kynsiä ja kauneushoitoja voi edelleen varata mun lempparipaikasta Kauneuskeskus Fenixistä.

Tässä nyt vaan muutama, joita tuli mieleen. Haluaisin listata vaikka kuinka paljon yrittäjiä ja yrityksiä. <3 Pidetään yhdessä huolta toisistamme. Pidetään huolta hygienista! Kuunnellaan mitä THL ja Suomen hallitus sanoo. <3 Kyllä me tästä selvitään!!

***

Monna

Vastaa