Hae
Monna Treenaa

Parhaat Netflix-sarjat!

Siitä on nyt varmaan vuosi, kun Tuukka ehdotti mulle, että selaa Netflix-sarjat läpi ja eti sieltä joku hyvä sarja. Mä olin sitä mieltä, että mua ei kiinnosta ulkomaalaiset sarjat, haluan kattoa vaan suomalaisia. En todellakaan tiedä miks olin sitä mieltä. 😀

No, otin neuvosta kopin ja lähdin selaamaan sarjoja Netflixistä. Eka sarja, jonka katoin oli The Good Wife ja sen jälkeen ei ookkaan ollut paluuta. 😀 Tässä ensin listattuna mun koluamani Netflix-sarjat, joista tykkäsin. Plus lisäksi lista sarjoista, joita mulle on instagramissa suositeltu eniten.

Netflix-sarjat

MONNAN OMAT suosikit:

1. LUCIFER (5 kautta)

Lucifer Morningstar on paholainen, mutta kyllästyy ”työhönsä” Helvetin johtajana ja päättää hypätä oikeidein ihmisten keskuuteen elämään. Tää sarja oli mulle täys yllättäjä! Mä en yleensä tykkää tällaisista fantasia-tyyppisistä ratkaisuista, mutta tää oli tosi hyvin tehty!! Ja kuulemma kuudes kausi on kai tekeillä! <3 JES!!

2. SUITS – PUKUMIEHET (8 kautta)

Tää on ehdottomasti yks parhaita sarjoja ja tästäkin taitaa olla tekeillä 9. kausi! Sarja sijoittuu New Yorkiin ja kuvitteelliseen Pearson Hardman -asianajotoimistoon. Michael ”Mike” Ross, huippuoppilas, jolla on valokuvamuisti, oli juuri päästä opiskelemaan oikeustiedettä Harvardin yliopistossa, kun hänet erotettiin collegesta vastausten myymisestä matematiikan kokeeseen, jonka hän oli opetellut ulkoa. Hän päätyy työhaastatteluun Harvey Specterin kanssa. Harvey on lakimies Pearson Hardmanilla ja omien sanojensa mukaan ”New Yorkin paras ratkaisija”. Sarja keskittyy Miken ja Harveyn käsittelemiin lakitapauksiin heidän ylläpitäessään salaisuutta Miken opiskelusta.

3. THE GOOD WIFE (7 kautta)

Tää sarja ei enää oo itse asiassa Netflixissä, mutta pakko laittaa tähän listaan, koska on tosi hyvä! Sarjan tarina keskittyy Alicia Florrickiin, jonka puoliso Peter Florrick, entinen Chicagon valtion syyttäjä, joutuu vankilaan julkisen seksi- ja korruptioskandaalin vuoksi. Alicia palaa vanhaan työhönsä juridiikan pariin rakentaakseen uudelleen maineensa ja elättääkseen kaksi lastaan.

4. THE BLACKLIST (7 kautta)

Tää nappas mukaansa heti ekasta jaksosta ja katoin tätä siis niin tiiviisti, että välillä mun oli pakotettava itteni nukkumaan ja laitettava Netflix kiinni. 😀 Sarja kertoo FBI-agentti Elizabeth Keenin ja pahamaineisen rikollisen, Raymond ”Red” Reddingtonin yhteistyöstä heidän etsiessään ja ottaessaan kiinni mustan listan rikollisia. Tosi koukuttava ja super hyviä juonenkäänteitä!

5. HOMELAND – ISÄNMAAN PUOLESTA (8 kautta)

Tätä aloin kattomaan vähän pitkin hampain. 😀 Tai siis meni pari jaksoa ennen kuin tykästyin, mutta sitten se olikin super hyvä! Poliittisessa jännitysdraamasarjassa Carrie Mathinson on jättänyt tehtävänsä Valkoisessa talossa ja muuttanut takaisin Washington D.C:hen siskonsa luokse. Carrie ei kuitenkaan aio luopua taistelusta vaan hänen päämääränään on paljastaa presidentti Keanen ja hallituksen salaliitto sekä vapauttaa 200 presidentin pidätyttämää virkailijaa vankeudesta. Turvattomuus on läsnä Carrien arjessa koko ajan, ja aiemman CIA-pestin vaarat olivat lastenleikkiä tämän rinnalla.

6. HOW TO GET AWAY WITH MURDER (6 kautta)

Tää nappas mukaansa ihan ekasta jaksosta! Menestyvä puolustusasianajaja Annalise Keating vetää Middletonin yliopistolla rikosoikeuden perusteiden kurssia ja ottaa viisi menestyneintä opiskelijaa töihin yritykseensä. Opiskelijat auttaa häntä etsimään todisteita yrityksensä asiakkaiden syyttömyydestä. Kun yliopistokampukselta löytyy kadonneen opiskelijatytön Lila Stangardin ruumis, Annalise pelkää miehensä Sam Keatingin sekaantuneen tapaukseen.

7. THE AFFAIR (5 kautta)

Tää oli hyvä, tosi erilainen sarja! Mielenkiintoisesti tehty, kun puolet jaksosta on kuvattu aina yhden näkökulmasta ja puolet toisen näkökulmasta samasta asiasta. Sarja sijoittuu Long Islandiin, New Yorkiin. Noah on onnellisesti naimisissa oleva neljän lapsen isä ja kirjailija, joka kamppailee toisen romaaninsa kirjoittamisen kanssa. Eräänä päivänä Montaukin lomakylässä Noah tutustuu henkilökohtaisesta tragediasta toipuvaan ja onnettomassa avioliitossa sinnittelevään Alisoniin, joka työskentelee tarjoilijana. Noah ja Alison ajautuvat intohimoiseen suhteeseen ja huomaavat, ettei mikään ole niin kuin ennen

8. WHITE COLLAR – KOVAT KAULASSA (6 kautta)

Tää oli ihanan sympaattinen sarja! Siis jännittäviä rikoksia jne.. Mutta myös jotenkin tosi symppis! Neal Caffrey, huijari, väärentäjä ja varas jää kiinni kolmen vuoden kissa-hiiri-pelin jälkeen FBI:lle. Caffreyn kiinni saanut FBI-agentti, Peter Burke löytää tämän ja palauttaa vankilaan. Caffrey ehdottaa diiliä: hän auttaa Burkea saamaan rikollisia kiinni, sen vastineeksi hän pääsee suorittamaan tuomionsa Burken kanssa, konsultoimassa FBI:lle. Lopulta Burke suostuu ehdotukseen, ja heistä tulee aseman paras kaksikko.


Monnalle suositellut sarjat:

 1. Dead to me! (tätä aloin just katsomaan)
 2. Outlander
 3. Sex Education
 4. Rahapaja (tätä oon yrittänyt katsoa, mutta en tykkää)
 5. Uraäidit
 6. Money Heist
 7. The Crown
 8. Breaking Bad
 9. Silta
 10. Pako
 11. Cobra Kai
 12. Ozark

Tällaisia juttuja! <3 Oliko tuttuja sarjoja tai puuttuiko just sun suosikki listoilta?

Monna <3

(osa sarja-kuvauksista lainattu Wikipediasta)

Lue myös mun viimeisin postaus: Energisempi minä?

Vastaa