Hae
Monna Treenaa

40v – Paras ikä ikinä?

*Sisältää mainoslinkkejä

6.10.2020 täytin 40 vuotta. Tuukka kysyi multa, että eikö mulla oo mitään neljänkympin kriisiä tms? Ja tiettekö, mulla ei todella ole!! Mulla on vaan jotenkin sellainen ihana rauha! <3

Mun mielestä 40v ei oo millään tapaa edes vanha! 😀 Siis varmasti joku on sitä mieltä, mutta mä en ole. Mun mielestä tässä iässä ja nyt just tässä hetkessä mulla on helppo olla oma itseni ja olla onnellinen.

Kaikki turha mielyttäminen ja sellainen ”kaikki pliis tykätkää musta” -meininki on poissa mielestä ja sydämestä. Musta on tullut itsenäinen ja itseeni tyytyväinen, sekä itseeni luottava ihminen. <3 Ja se on aika ihana tunne se! <3 Musta rehellisesti tuntuu siltä, että mitä enemmän on tullut ikää, sen leppoisammin suhtaudun kaikkeen. 🙂

Tärkeät ihmiset

Mulle on myös tarkentunut ja selkiintynyt tosi hyvin se, että ketkä on niitä tärkeitä ihmisiä mulle. <3 Mun hyvä ystävä Sara on puhunut mulle 10:n ihmisen joukosta. <3 Se on mulle iskostunut ja mä tiedän, ketkä mun kymmenikköön kuuluu! Ne on mulle ne tärkeimmät ja heidän mielipiteensä merkitsee mulle. Muuten mua ei oikeastaan kiinnosta se, että mitä muut on mieltä musta tai jostain mitä teen. Toki haluan olla kunnioittava muita ihmisiä kohtaan edelleen ja kuuntelen mielelläni myös mielipiteitä.

Upea kustomoitu synttärimekko!

Tää mun super ihana synttärimekko, (joka mun piti laittaa päälle mun isoihin 40v-bileisiin) on kustomoitu täysin mun toiveista Mecco.fi:ssä. Sain itse kertoa toiveista helman pituudesta (edestä vähän lyhyempi kuin takaa) ja yläosan muodosta (ei liian avara) jne.. 🙂 Tää on mun mielestä aivan super kaunis! <3

Ja aion tätä siis käyttää sitten keväällä, kun pidän siirretyt synttärini! <3


Näillä ihanilla fiiliksillä jatkan synttäriviikon tunnelmia ja lauantaina pari rakasta ystävää tulee kylään vähän kilistelmään skumppalaseja! 😉

** Monna <3

Kaikki kuvat: Laura Kiuru

Kuvissa oleva mekko saatu.

Vastaa