Hae
Monna Treenaa
Kaupallinen yhteistyö

Synttärijuhlat peruttu.

Kaupallinen yhteistyö: Galleria Forum Box, Mecco.fi, Oikia-Sipsi, Caramel Helsinki ja Viinilinna

Tai no oikeammin juhlat on siirretty. Mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, kuin ne olis peruttu. 🙁 Harmittaa hulluna, mutta järki oli nyt tällä kertaa tunteiden edellä.

Olin jo helmikuussa varannut juhlatilan ja sopinut muutamasta yhteistyöstä 40v-synttäreitäni kohden. Olin tehnyt kutsuvieraslistan ja ehtinyt kutsutkin lähettää elokuun alussa. Koko kevään mietin, että voi piru sentään jos en saa juhlia järjestää tän tyhmän koronan takia.

Olin seurannut sivusta ja läheltä, kun häitä, rippijuhlia, synttäreitä jne peruttiin, koska ei ollut lupaa järjestää yli 20 hlö:n tapahtumia. Mietin koko ajan, että lokakuussa on jo parempi tilanne ja uskallan ja saan juhlat pitää!

Varmistelija astui esiin

Elokuun alussa alkoi korona taas nostamaan rauhallisemman kesän jälkeen päätään, toinen aalto oli kai alkanut. (tai ensimmäinen aalto edelleen käynnissä) Aloin miettimään, onko mun sittenkään turvallista järjestää juhlia lokakuussa.. Entä jos tapaukset vaan kiihtyy syyskuussa ja sitten lokakuussa onkin taas rajoituksia päällä?

Mietin ja mietin, joka kantilta.. Ja sitten varmistelija astui esiin.

Ajattelin, että mä en kestäis kantaa sitä taakkaa, että joku mun ystävä sairastuisi juhlissa oireettoman kantajan vuoksi. Ajattelin myös, että mä saan juhlista itse (ja varmasti myös moni vierastani) enemmän irti, kun ei tarvi pelätä koronaa.

Keväällä tilanne parempi?

No, sitähän ei todellakaan tiedä onko keväällä tilanne yhtään sen parempi. Toivon ja uskon, että siihen mennessä kuitenkin on jo enemmän tietoa tästä pirun taudista ja ehkä uusia keinoja, miten hillitä sen leviäminen.

Juhlatila Galleria Forum Box ymmärsi mun huoleni ja tilavaraus siirrettiin keväälle. <3

Mecco.fi teki mulle kustomoidun synttärimekon, jonka haen nyt syyskuussa jo synttärikuvia varten ja sitten se odottaa kaapissa kevättä. <3

Viinilinna tarjoaa juomat juhliin, Oikia-sipsi tarjoaa shipsejä ja Caramel Helsinki karkkeja! <3 Onneksi kaikki yhteistyökumppanit ymmärsi huoleni ja hommat siirretty keväälle hienosti!

Nyt sitten vaan juhlia odottamaan, eihän niihin oo enää kuin 8 kuukautta! 😀 😀

– Monna <3

Kuvat: Laura Kiuru

Kaupallinen yhteistyö: Galleria Forum Box, Mecco.fi, Oikia-Sipsi, Caramel Helsinki ja Viinilinna

Vastaa