Hae
Monna Treenaa

Viime viikon treenipäiväkirja

Mulla on tosi hyvä boogie nyt treenien kanssa! 🙂 Jossain vaiheessa oli sellainen aika, että piti merkata treenit kalenteriin, jotta ne tulee tehtyä. Nyt mä merkkaan ne ne kalenteriin, että VARMASTI ehdin ja saan tehdä ne! Nyt on sellanen aika, että pistän treenin jopa jonkun muun tekemisen edelle. 😉 

Ajattelinkin nyt koostaa teille tähän mun viime viikon treenit!

Maanantai – Kuntosalitreeni 1h20min

Tää oli varmaan yks parhaita treenejä viime viikolla! Tein rauhassa lämmittelyt (kuten aina 😉 ) ja jalkojen aktivoinnit. Tein jalkatreenin ja pitkästä aikaa kyykkyä ja maastavetoa vapailla painoilla. Vitsi, kuinka hyvältä tuntui!! Mavessa jaksoin paljon enemmän mitä olisin uskonut ja kyykkykin sujui kivasti! Treenin jälkeen oli jotenkin ihan voittajafiilis!

Tiistai – Kehonpainotreeni 45min

Mun oli tarkoitus tehdä omien asiakkaiden treenien vedon jälkeen Kisiksellä venyttelyt itselleni. Mutta tein niin kivan treenin asiakkaille, että halusin vetää sen saman itsekin! 😉 Treeniin kuului kehonpaino-liikkeitä ja portaiden juoksua. 🙂

Tiistai – Kehonhuolto 30min

Koska haluan pitää myös siitä kehonhuollosta huolta, tein lyhyen kehonhuollon illalla kotona olkkarin matolla. Emma puuhasi mukana ja leikki omiaan.

Torstai – HIIT-treeni 45min

Mä en oo mikään aerobisten treenien fani!! Mutta lähiaikoina mulla on ollut sellanen fiilis, että kroppa jotenkin janoaa kuntosalitreenien ohelle myös aerobista. Siispä tein HIIT-treenin! Hypin burpeita ja soudin soutulaitteella. Kuvasin napakan HIIT-treenin myös mun IGTV:hen. Tästä pääset tekemään treenin, jos haluat. 🙂

Lauantai – Kuntopiiri ulkona 1h

Meillä on täällä Kauklahdessa sellainen pienten lasten vanhempien treeniryhmä. 🙂 Mun yks parhaista ystävistä asuu meiän naapurissa ja hän pisti tällaisen ryhmän käyntiin. Nähdään aina lauantaisin leikkipuistossa ja aikuiset treenaa ja lapset keinuu keinussa, potkii palloa tai jumppaa meiän mukana. (tai haluaa syliin koko ajan.. 😉 ) Hauska keino päästä ulos treenaamaan, nähdä muita vanhempia, saada treeniä ja välissä vähän viihdyttää niitä naperoita. 😀

Sunnuntai – Kuntosalitreeni 45min

Tää oli viikon huonoin treeni! 😀 Haha! Siis en meinannut yhtään jaksaa lähteä salille. Päätin kuitenkin mennä kattomaan mitä jaksan tehdä. Tein suht kevyehkön treenin TRX:llä, kahvakuulalla ja kehonpainolla. Tulipahan tehtyä, mutta ei ollut kyllä mikään ”JES MIKÄ FIILIS” -treeni! 😉

Perjantaina meillä oli myös Fit-lehden kuvaukset Tuukan kanssa. Helmikuun nrosta löytyy meiän paritreeni. Perjantaina en kuitenkaan tehnyt oikeasti treeniä, koska olin suunnitellut välipäivän siihen. Toinen välipäivä oli keskiviikkona.

Yritän aina pitää vähintään 2 välipäivää viikossa. Treenit kun pysyisi siinä 4-5 treeniä viikossa, niin olisin ihan SUPER iloinen! <3 Ja siis mä oikeasti saan niin paljon energiaa lisää treenaamisesta!! Se on se syy miksi sitä niin rakastan!! Tunnen olevani ihan eri tavalla elossa, kun saan treenata säännöllisesti! <3

Hei sitten yks tällainen ilmoitusasia! 🙂 Mun syksyllä tullut Energisempi äiti -valmennus on nyt ostettavissa ”non stoppina”! Eli joka maanantai on startti. Eli ostosta seuraavana maanantaina starttaa neljän viikon valmennus. Tuo on tarkoitettu äideille, pienten lasten sellaisille. Jotka haluaa lisätä omaa hyvinvointiaan ja treeniä arkeen mukaan.

Valmennukseen osallistuttaessa on oltava palautunut jo synnytyksestä!

Valmennus on neljän viikon startti siihen, miten saada lapsiperhe-arjessa sitä omaa aikaa, treeniä, hyvää ja riittävää ravintoa lisää! 🙂

Tää nettivalmennus sopii sulle, jos:

  • Haluat pitää itsestäsi huolta, mutta aika on kortilla
  • Haluat selkeät ohjeet treeneihin ja ruokailuihin
  • Haluat tehdä pieniä muutoksia kohti parempaa oloa
  • Haluat voida hyvin
  • Olet pienten lasten äiti
  • Haluat treenata mieluiten kotona (valmennuksessa myös saliohjelma)

Valmennuksen hinta on 54,90€! <3

energisempi äiti


Tänään mä meinaan tehdä 60min pituisen kävely-hölkkälenkin ja keskiviikkona kuntosalitreeni ystävän kanssa. Muuta en oo vielä suunnitellut, mutta ainakin kaks treeniä näiden lisäksi! 🙂

<3

**

Monna

Vastaa