Hae
Monna Treenaa

Ei ikinä ennen näin paljoa lihasmassaa!

Mä kävin tänään pitkästä aikaa InBody-mittauksessa! Mua ihan jännitti mennä siihen, koska tiesin vaa’an mukaan ettei painoa oo ainakaan tippunut. Kuitenkin peilistä on katsonut jo jonkin aikaa ”timmimpi” profiili. 😉

Tulos pisti hymyilyttämään

Kun astuin InBody-laitteelle, mua jännitti vielä enemmän. 😀 Mutta ai että!! Tulos oli ihana! Toki rasvaprosentti oli sellainen, jota voi vähän pudottaa, mutta se lihasmassan määrä ja suhteessa siis rasvamassaan, niin ai että!!

Mulla on tällä hetkellä lihasmassaa kropassa 31,9kg!! Se on enemmän kuin ikinä! Oon toki sen huomannut treenipainoissa jne.. Ja siellä peilissä. 😉 Lihaksen päällä ja sivussa ( 😀 ) on kuitenkin myös sitä rasvamassaa, mutta sitä oli kuitenkin vain 23kg. Näiden kahden suhde verrattuna mun kehon kokonaispainoon tarkoittaa sitä, että mun rasvaprosentti on vähän yli 28%. Naisille sanotaan, että rasvaprosentti olis hyvä olla 20-28% välissä.

InBody-mittauksen mukaan mulla olis n.6kg rasvamassaa, josta luopua. 😉 Ja tietysti kun rasvamassan määrä kehossa vähenee, rasvaprosentti myös tippuu.

Vaaka nurkkaan

Nyt mittauksen jälkeen mulle tuli tosi varma olo siitä, että teen todellakin oikeita asioita mun kropan hyvinvoinnin eteen! Mä en halua minkään tietyn painoinen, haluan voida hyvin ja näyttää hyvinvoivalta! 🙂

Aion toki kevään aikana tiputtaa rasvaprosenttia alemmas, mutta sillä ei oo väliä paljonko painan! Vaaka on sellainen ylimääräinen kaveri, jonka kyytiin hyppään ehkä silloin tällöin, mutta en aio olla sen orja ja viikottain punnita tuskissani itseäni. 😀


Tänään treenin jälkeen mulla jopa piirtyi vähän vatsalihasten syrjää keskivartaloon, jos oikein tarkasti katsoo. 😉

**

Monna <3

Lue myös: Paljonko mä painan? ja Ei grammakaan pudonnut, mutta…

Vastaa