Hae
Monna Pursiainen
Kaupallinen yhteistyö

Hampaiden valkaisu

Kaupallinen yhteistyö: Sun Hymy

Hampaiden valkaisu, miten se on turvallisinta tehdä? Hampaiden laservalkaisu on turvallinen ja tehokas vaihtoehto hampaiden valkaisuun. Tai BlancOne-valkaisuhoito, joka on tehokas, mutta vielä laserhoitoa hellävaraisempi valkaisu. Valviran laillistamat suuhygienistit Sun Hymy:ssä on erikoistuneet suunhoidon lisäksi hampaidenvalkaisuun. 

 

Hammaskiven poisto

Ennen hampaiden valkaisua mulle tehtiin asianmukaisesti hammaskiven poisto. Viikko ennen valkaisua tehopuhdistettiin hampaat, jotta valkaisu on sitten turvallista tehdä. Hannele Sun Hymyssä on ehkä maailman paras hammaskiven poistaja!! Ja tää ei oo mitään huijausta tai liioittelua!! Mä, joka oon aina inhonnut eniten juuri hammaskiven poistoa (jopa itkenyt sen toimenpiteen aikana), oon ihan tyynen rauhallisena Hannelen käsittelyssä!!

Oon käynyt Hannelen luona hammaskiven poistossa nyt tehostetusti! Korkeintaan 6kk on ollut väliä toimenpiteillä ja kotihoito on sujunut mallikkaasti! 😉 Sain jopa kehuja hampaiden hoidosta kotona ja se myös teki sen, että hammaskiven poisto oli super nopea ja täysin kivuton tällä kertaa!

Mitä pidempiä välejä hammaskiven poistossa on, sitä enemmän niitä joudutaan ”hinkkaamaan” untra-äänellä tai käsi-instrumentilla. Tällä kertaa Hannele ei joutunut tekemään mulle tätä ”hinkkausta” oikeastaan ollenkaan, eikä ikenetkään vuotaneet, koska edellisestä poistosta oli tarpeeksi lyhyt aika.

hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu

Hannele on tehnyt mulle kerran aiemminkin tämän hampaiden valkaisun. Siitä on nyt reilu vuosi. Tulos oli ihana ja hyvin luonnollinen. Mulla on omasta takaa toki jo aika vaaleat hampaat, kiitos hyvän hoidon! 😉 Mutta iän (ja kahvin) myötä, ne omaan ja suuhygienistin silmään vähän aina tummuu ja hakee sellaista ”lämmintä” sävyä.

Sen takia viime viikkoisen hammaskiven poiston jälkeen päätettiin Hannelen kanssa varata mulle aika taas hampaiden valkaisuun. Tällä kertaa mulle tehtiin BlancOne-valkaisuhoito, joka on aavistuksen hellävaraisempi hampaille. Esim. kun mulla helposti voi alkaa vihlomaan hampaita laservalkaisussa tai sen jälkeen, niin tää BlancOne-valkaisumenetelmä ei aiheuta vihlontaa ollenkaan.

hampaiden valkaisu

Konsultoi ennen toimenpidettä!

Hannele on ihan super hyvä työssään ja kuuntelee asiakasta 100% !! Hän oli alunperin ajatellut, että mulle tehtäisiin tän BlacnOne-hoidon jälkeen vielä yksi kierros laservalkaisua, mutta koska tiesi mun hampaiden olevan herkät, se jätettiin pois! Tulos on ihan super kaunis mun mielestä!

Kannattaakin Hannelen kanssa aina jutella ennen toimenpidettä! Onko pelkoja, vihlooko helposti jne.. 🙂

Hannele / Sun Hymy


Suosittelen Hannelen työtä niin hampaiden valkaisussa, kuin hammaskiven poistossa edelleenkin ihan 100% ja vielä toiset sata päälle! 😉 Mun kammo hammaskiven poistoon on Hannelen myötä mennyttä ja tän päiväisen valkaisun hellävaraisuus ja vihlomattomuus oli kyllä suuri plussa vielä Hannelen työskentelyyn!! <3

TÄSTÄ pääsee varailemaan Sun Hymyyn aikoja! <3

* Monna <3

Kaupallinen yhteistyö: Sun Hymy

Vastaa